Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 jan, 2018

Streama Sverige – Estland: 7/1

Det är dags för den klassiska januariturnén att spelas. Sverige kommer spela en rad olika vänskapsmatcher för att slipa sin form.

Naturligtvis så kommer det finnas möjlighet att se matcherna på nätet. Med hjälp av Sverige – Estland stream så kommer du utan problem kunna se den inledande matchen live.

Läs gärna mer i vår text för att veta exakt hur du kan streama Sverige – Estland den 7/1, kl. 18:15. Det är en match som vi tycker är för bra för att missa att sända.

  • Datum: Den 7/1, kl. 18:15
  • Arena: Zayed Sports City
  • Live stream: Unibet
  • TV: TV12

Live stream från januariturnén

En sida online som har alla rättigheter för att visa Sverige – Estland live stream är Unibet. Det är en sajt som under ett bra tag valt att erbjuda både odds och live sändningar på samma sajt.

Bland alla deras sändningar så kommer du att kunna se massor av direktsänd sport online under ett helt år. Unibet är knappast sena med att erbjuda sjysta matcher som t.ex. när Sveriges landslag spelar några av sina matcher.

Många ställer sig frågan om det är att streama Sverige – Estland i fotboll. Detta är något vi inte kan marknadsföra som då du behöver ett spelkonto laddat med pengar. Ett konto som har minst 50 kronor inladdat har alla rättigheter för att streama fotboll eller annan sport hos Unibet.

De 50 kronor som du behöver ha på ditt konto kommer inte att försvinna under tiden som du kollar på sport. Dessa pengar kommer fortfarande finnas kvar, och är istället till för att du ska kunna spela på odds. Vilket innebär att många kan tolka Sverige – Estland stream som .

Vi tror att det finns många i Sverige som kan vara intresserade av att sända matchen mot Estland. Därför är det inte helt fel att det finns en bra tjänst som hjälper dig streama matchen live på nätet.

Alla steg som krävs för att se Sverige mot Estland den 7 januari kommer finnas här nere. Slutför stegen för att starta live sändning till matchen.

1. Gå till Unibet
2. Skapa ett spelkonto
3. Sätt in 50 kr att spela odds med
4. Titta på Sverige – Estland live stream

arena abu dhabi förenade arabemiraten

Program & svenska landslaget

Denna januari-turné kommer innehålla två matcher med det svenska landslaget. De kommer både att spela mot Estland och mot Danmark.

Turneringen kommer att hållas i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Helt klart en skön semester för den svenska truppen som normalt sett är vana vid svenska klimat.

Den första matchen kommer att spelas den 7 januari, kl. 18:15. Den spelas mot just Estland som vi skrivit om här ovanför.

Mot Danmark kommer man att spela den 11 januari, kl. 17:45. Det blir en intressant match mellan två skandinaviska lag.

Du kan läsa mer om Sveriges trupp & schema för januariturnén via vår länk. Där finns mer matnyttig information.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar