Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jan, 2020

Streama Sverige – Moldavien: Se matchen via live stream

Det är lätt att streama Sverige – Moldavien direkt på internet. Vi redogör för hur du bär dig åt för att se matchen online.

Sverige är i Qatar för den årliga januariturnén, där vi får se vad som i huvudsak är allsvenskans bästa spelare visa upp sig. Alla är där med ett och samma mål, att imponera på Janne Andersson för att stärka sina aktier att ta plats i det riktiga landslaget.

Om ni vill streama Sverige – Moldavien live, när lagen möts med avspark 18:00 torsdag den 9 januari 2020, behöver ni bara skapa ett konto och sätta in minst 50 kr på Bet365. Vi visar er steg för steg hur det går till!

Vill du titta på Sverige – Moldavien? Gör det på Bet365!

Streama januariturnén på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Moldavien online

Du som vill hitta en Sverige – Moldavien live stream på nätet behöver inte leta länge. Gå in på bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då kan du se matchen live på nätet.

Så länge du har pengar på ditt konto går det att ta del av alla hemsidans livesändningar. Insättningsgränsen är på minst 50 kronor, men så länge det finns åtminstone 1 krona på kontot har du möjligheten att se fotboll, hela utbudet, på deras sajt.

Det går att kolla på matchen från vilken enhet du vill – titta på matchen via dator/laptop, surfplatta/Ipad eller mobil/smartphone.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Moldavien!

Titta på Sverige – Moldavien på TV

Matchen TV-sänds också, men på en kanal som inte tillhör de vanligaste. TV-kanalen som sänder Sverige – Moldavien är Sportkanalen, och där kan du se matchen direktsänt.

Sändningen börjar 17:45, och avspark är 18:00. Huvudkommentator är Lena Sundqvist, med Hasse Backe som expert. De båda är insatta och duktiga på att kommentera matcher när vi får se Sverige spela, och även inom annan fotboll.

Du kan även koppla din Sverige – Moldavien live stream från dator till TV med hjälp av HDMI-kabel. På så sätt kan du titta på matchen via Bet365 på TV-skärmen.

  • TV: Sportkanalen
  • Sändningsstart: 17:45
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

Sverige spelar under januariturnén två matcher, först nu på torsdag mot Moldavien och sedan på söndag mot Kosovo. Janne Andersson kommer att mönstra två olika startelvor från den trupp förbundskaptenen har tagit ut.

Under torsdagens match kommer följande startelva att spela:

Pontus Dahlberg

Joel Andersson – Anel Ahmedhodzic – Marcus Danielson (lagkapten) – Adam Andersson

Daleho Irandust – Darijan Bojanic – Gustav Berggren – Jesper Karlsson

Jordan Larsson – Dino Islamovic

I denna startelva finns flera debutanter. Anel Ahmedhodzic är den enda från defensiven som gör sin första A-landskamp, men på mittfältet är tre fjärdedelar färska i detta sammanhang. Darijan Bojanic, Gustav Berggren och Jesper Karlsson är alla med för första gången.

Vad gäller anfallsparet har Jordan Larsson två landskamper på meritlistan, från januariturnén 2018, medan Dino Islamovic bara har spelat ungdomslandskamper.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar