Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 jan, 2021

Streama Sverige – Danmark: Handboll, VM final 2021 – Live stream

Sveriges landslag spelar mot Danmark i en VM final. Här får du hjälp med att se Sverige – Danmark stream på nätet. Vi tipsar gratis om sidor som kommer sända finalmatchen från handbolls VM 2021. Ska vi äntligen få se ett svenskt handbollsguld?!

Streama Sverige – Danmark? Gör det på Bet365!

Handbolls VM 2021 – FINAL – Tillgänglig live streaming
.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vi tipsar inte bara om live streaming. Här kan du även läsa mer om vilken TV-kanal som kommer sända Sverige – Danmark. Vi delar sedan med oss av ett speltips inför matchen.

Vad: Sverige – Danmark, VM Final i handboll 2021
Live stream: > Se Sverige – Danmark hos bet365
Matchstart Kl. 17:30, 31/1
Vart: Cairo Stadium, Egypten
TV-kanal: TV6 & Viaplay
Speltips: Sverige vinner guld (3.60 hos Unibet)
Streama Danmark – Sverige: Live stream & TV

Sverige – Danmark stream

Du kommer kunna streama Sverige – Danmark från VM finalen i handboll hos både Viaplay & Bet365. Det finns lite skillnad på vilket alternativ du väljer. Hos Viaplay så kommer du kunna streama VM final 2021 i HD och med svenska kommentatorer.

Hos Bet365 så kommer du kunna se Sverige – Danmark stream gratis online. Detta om du väljer att spela på odds inför matchen. Du kan följa våra steg nedanför för att veta hur du sänder handboll på nätet.

 • Gå till Bet365
 • Skapa konto
 • Spela på odds
 • Gå till alla live streaming
 • Streama Sverige – Danmark

Du beböver ha 50 kr på ditt spelkonto eller har spelat på odds under de senaste 24 timmarna. Det låser upp alla streams från handbolls VM och mycket annan sport. Sändingen för din Sverige – Danmark live stream startar cirka 10 minuter före matchstart – 20:30.

Streama hos Viaplay

Hos Viaplay så kommer du inte kunna se finalen av handbolls VM 2021 gratis. Där kommer alla medlemmar som har premium att kunna titta på Sverige – Danmark stream med HD. Matchen kommer även att kommenteras av Robert Perlskog och Cleas Hellgren.

 • Gå till Viaplay
 • Köp ett sportpaket för 399 kr i månaden
 • Se alla matcher i handbolls VM

Hos båda de streamsidor som vi rekommenderar så är mobil, dator, surfplatta & TV möjliga att sända från. Det är möjligt att streama inom Sverige och om du är utomlands.

Det kan finnas erbjudanden eller kampanjer som låter dig streama gratis hos Viaplay. Läs mer på deras hemsida.

Sänd VM final 2021 på TV

VM finalen mellan Sverige – Danmark kommer att sändas på TV6. TV-kanalen bjuder på studio med analyser före och efter finalmatchen. Sändningen kommer att starta drygt en timme före matchstart.

I övrigt är det samma sändning som du kommer att kunna nå hos Viaplay. Du har svenska kommentatorer och kan sända matchen i HD.

Har du inte TV-kanalen i ditt utbud så bör du kontakta din operatör för mer information.

 • Sändningsstart: Kl. 19:30, 31 januari
 • Svenska kommentatorer: Ja. Robert Perlskog & Cleas Hellgren
 • HD: Ja

Inför Sverige – Danmark

Sverige har spelat ett överraskande bra handbolls VM. Man tog sig igenom mellanrunda utan större problem genom att slå Ryssland. Ganska snabbt så rensade vi bort Qatar med stora siffror. Semifinalen mot Frankrike var fantastik.

Nu väntar Danmark i VM finalen 2021 i handboll. Det kommer bli ytterligare ett prov för Sveriges landslag. Men efter semifinalen känns allt möjligt. Vi måste tro på ett svenskt VM guld! Det är efterlängtat i handboll där vi haft en guldtorka länge.

Matchen har extra prestige. Ett skandinaviskt möte i finalen bäddar för en match med extremt stort intresse. Kanske kan det bli ett nytt tittarrekord för handboll i Sverige?

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar