Vi visar dig vägen till lagliga och bra live streams för Superettan. Med hjälp av oss kan du få massor av fotboll från Sveriges näst högsta division

Hur kan jag streama Superettan live?

Det är långt ifrån svårt att direkt få tillgång till Superettan live streams. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto inne hos CMore. Där kommer de att visa alla stora matcher inom svensk fotboll. Både inom Allsvenskan och Superettan. Det är verkligen något som vi rekommenderar för dig som inte kan stå emot live streamad fotboll från Sverige.

Superettan må vara den liga i Sverige som är näst störst. Trots det så fylls alltid säsongen för Superettan med flera stora matcher, samt stor dramatik när det drar ihop sig i slutet av säsongen. Från Superettan så kommer det nämligen att trilla bort lag, samtidigt som andra fotbollslag krigar för en plats i Allsvenskan.

Nedan kommer du att få tips på hur du kan se Superettan live!

CMore

Det vanligaste, och det mest populära sättet i Sverige att streama Superettan på är via CMore. Denna streamingtjänst online kan hjälpa dig att få tillgång till alla de största ligor i Sverige. T.ex. Allsvenskan, Superettan och SHL. 

  • Gå vidare till CMore
  • Skapa ett konto
  • Betala 399 kr / månad
  • Få tillgång till massor av svensk fotboll & sport!

Spelschema & lag

Under en hel säsong finns det flera intressanta matcher i svenska Superettan i fotboll. Många lag vill gärna se sig själva spela i Allsvenskan nästa säsong. Samtidigt kommer en del av lagen kämpa om att stanna i Superettan.

Det är mycket som står på spel, och många lag vill göra upp. Det bäddar verkligen för en rolig säsong varje år!

För att enklast hålla kolla på vilka matcher som spelas så finns ett spelschema för Superettan hos Svenska fotbollsförbundets hemsida.

Vi har även sett till att du enkelt kan få en överblick om vilka lag som spelar i Superettan 2017. Vi har radat upp dessa lag här.

Helsingborgs IF
Varbergs Bois
Åtvidaberg
Frej Täby
IFK Värnamo
Trelleborgs FF
GAIS
Falkenbergs FF
Dalkurd FF
Syrianska FF
Degerfors IF
Örgryte IS FF
Östers IF
Brommapojkarna
Norrby IF
Gefle IF

Inför säsongen så är det nog många som tror att Helsingsborgs IF ska ta sig upp i Allsvenskan återigen. Efter att laget något snöpligt åkte ur Allsvenskan, så kommer nu laget kämpa i Superettan.

Det är inte bara Helsingsborgs IF som har planer på att gå upp i Allsvenskan nästa säsong. Även Gefle och Falkenbergs FF åkte ur Allsvenskan, och kommer antagligen göra allt för att ta ett steg upp igen.

degerfors if fotboll 

Biljetter till Superettan

Skulle du vilja se matcher i Superettan live och på plats i arenan. Då rekommenderar vi dig att leta biljetter hos respektive lag.

De allra flesta lagen säljer sina biljetter på deras officiella hemsidor. Det innebär att du enkelt kan besöka t.ex. Falkenberg FFs hemsida för att köpa biljetter inför kust-matchen mellan Falkenbergs FF och Varbergs BoIS.

Det kan skilja en del pengar på biljetter beroende på vilken arena eller vilka lag som spelar. Däremot brukar en snittbiljett i Superettan inte kosta mer än 100 kr på de flesta arenor i Sverige.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Spela utan konto

Speedybet

x

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Bonusar endast för nya spelare