Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 sep, 2018

Streama Island – Belgien: Se matchen via live stream

Erik Hamrén ska för andra gången leda sitt Island i en landskamp. Förhoppningsvis går det bättre denna gång, men Belgien är knappast någon lätt uppgift.

Streama Island – Belgien

För att titta på Island – Belgien live behöver du ett konto på CMore och abonnemanget CMore Mycket Sport. Det är inte utan kostar 199 kronor i månaden (ingen bindningstid), men det går att titta två personer samtidigt och du kan således dela konto med en vän och dessutom se fotboll från halva världen.

Det går att streama Island – Belgien direkt, eller att kolla matchen i efterhand. Pausa kan du också göra – medan matchen spelas live till och med.

Det fungerar dessutom att se matchen från valfri plattform, mobil, dator, surfplatta – CMore är kompatibelt med allt! Titta och njut, se och lär, luta dig tillbaka framför din TV och se fotboll från Nations League.

  • Match: Island – Belgien, Nations League
  • Datum & tid: Tisdag 11 september 20:45
  • Arena: Laugardalsvöllur, Reykjavik
  • Stream: CMore

Streama Spanien – Kroatien

Trolig laguppställning, Island

Halldórsson
Saevarsson – Árnason – Sigurdsson – Magnússon
Gíslason – Pálsson – Sigurjohnsson – Traustason
Sigurdsson
Bödvarsson

Skador: Johann Berg Gudmundsson, Aron Gunnarsson, Alfred Finnbogason
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Belgien

Courtois
Alderweireld – Kompany – Vertonghen
Meunier – Dembélé – Witsel – Chadli
Mertens – Lukaku – Hazard

Skador: –
Avstängningar: –

Tuff debut för Erik Hamrén

Erik Hamrén tog över Island för en dryg månad sedan, och svensken fick sämsta tänkbara start på nya jobbet. Island gästade Schweiz i Nations League i lördags, och det vanligtvis så stabila Island fick stryk med hela 6-0. Detta var nationens största förlust på 17 år.

– Först och främst vill jag be om ursäkt till hela Island, sade Hamrén efter matchen. Detta var pinsamt.

– Jag är missnöjd med andrabollspelet och vår aggressivitet i försvarsspelet, Schweiz andra mål är ett bra exempel på det, fortsätter Hamrén. Efter 3-0 på frisparken tappade vi allt, både organisationen och hoppet. Som tränare är det mitt ansvar att se till att spelarna håller hoppet uppe, men i andra halvlek tappade vi allt.

Nu får Island chansen att revanschera sig, med en ny match på tisdag kväll. Hemmaplan denna gång, vilket är en fördel, men motståndet är än bättre än Schweiz. VM-bronsmedaljören Belgien har rest till Reykjavik, för att spela sin första match i Nations League.

Belgien kommer från en imponerande 4-0-seger borta mot Skottland, då Michy Batshuayi blev tvåmålsskytt.

Speltips

Vi tror mycket på Belgien här. Island var oerhört svaga mot Schweiz senast och nu är motståndet ännu bättre.

Island tvingas fortfarande klara sig utan tre ordinarie spelare: Gudmundsson, Gunnarsson och Finnbogason. Det syntes tydligt att Island saknade både stabilitet och spets mot Schweiz, och det finns stor risk att Belgien kan vinna den här matchen med flera måls marginal.

Vi spelar Belgien -1,5 asian handicap (Belgien att vinna med minst två mål) till oddset 1.775 på Bet365.

  • Tips: Belgien -1,5 asian handicap (Belgien att vinna med minst två mål)
  • Odds: 1.775, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar