Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 sep, 2018

Streama Genk – Malmö FF: Se live stream & odds

Se vart och hur du kan se Genk – Malmö FF stream när lagen spelar match i Europa League. Här på vår sida kan vi ge dig tips om vilken tjänst online som kan hjälpa dig streama Genk – Malmö den 20/9.

Vi tycker alltid det är bäst att se fotboll live. Speciellt när det handlar om stora matcher i europeiska ligor och turneringar. Utöver en Genk – Malmö FF live stream så kommer vi även visa dig vägen till de bästa oddsen!

Läs vidare för att hitta all information som krävs för att din upplevelse inför matchen ska bli så bra som möjligt.

 • Datum & tid: Den 20 september, kl. 18:55
 • Arena: Cristal Arena, Belgien
 • Speltips: Matchen slutar oavgjort (4.40)

Se Genk – Malmö live stream

Om du önskar att kunna streama KRC Genk – Malmö FF online så rekommenderar vi dig till en laglig sida här. Den tjänst som kan hjälpa dig med att se matcher från Europa League under 2018/19 är Eurosport Player.

De som tidigare valt att streama fotboll med Eurosport Player känner till att deras tjänst är mycket bra. Där kommer inga problem finnas angående din streaming, och matcherna kommenteras av svenska kommentatorer.

Många ställer sig dock frågan om det är möjligt att se Genk – Malmö stream på nätet. För att kunna ta del av alla sändningar som finns inne hos Eurosport Player behöver du ett premium. Detta kan du köpa efter att du skapat ditt konto.

Ditt premium som låser upp live streaming av Europa League, samt matchen mellan KRC Genk – Malmö FF är inte dyrt. Där har du chansen att köpa abonnemang för 79 kr. Helt utan bindningstid.

 • Gå till Eurosport Player
 • Bli medle
 • Köp abonnemang för 79 kr (ingen bindningstid)
 • Gå till alla Europa League live streams
 • Streama Genk – Malmö

mff europa league gruppspel

Se på TV

Om du hellre vill använda dig av en TV istället för live streaming när du vill sända Genk – Malmö FF. Då kommer det finnas en TV-kanal som hjälper dig.

Den TV-kanal som kommer visa KRC Genk – Malmö FF är ingen mindre än kanal 9. Denna kanal har redan många i Sverige i sitt utbud. Därför kommer flera att ha möjligheten att se matchen live på sin TV.

Har du inte denna kanal på din TV som sänder Europa League fotboll. Då rekommenderas du att kontakta den återförsäljare av ditt TV-abonnemang. Där kommer de hjälpa dig med att få kanal 9 till din TV.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Sändningsstart: 18:00

Inför matchen kommer det finnas ett försnack som du kan följa. Där kommer man gå genom de troliga startelvorna, samt annan infortmation om både Genk, men även om Malmö FF.

I videon ovanför så kan du se hur Malmö FF tog sig vidare till Europa League genom att vinna mot FC Midtjylland på bortaplan.

Tips & bästa oddsen

När det gäller att tippa matchen mellan Genk – Malmö i Europa League, så är det ingen enkel match. KRC Genk är helt klart det laget som på pappret har den bästa spelartruppen.

Däremot är det Europa League, och allt kan hända. Det har flera gånger tidigare skrällats ordentligt i denna turnering. Inte minst förra året då Östersunds FK tog sig från gruppspelet, vidare till slutspel.

Med tanke på att SM-guld är mer eller mindre uträknat för Malmös del, så har man alla anledningar i världen att gå ”all in” för Europa League. Därför tror vi att Malmö kommer chocka Genk på sin hemmaplan i Belgien. Vårt speltips inför matchen kommer bli ett kryss. Alltså delad poäng i Malmös första match i Europa League.

 • Tips: Oavgjort (X)
 • Odds: 4.40
 • Bettingsida: Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar