Streama Frölunda – Luleå: Se live stream & TV

Innan vi vet vilka finallagen är i SHL-slutspel så ska semifinalerna avgöras. Här kan vi tipsa om hur du kan se Luleå – Frölunda live stream. Många förväntas vilja kunna följa matcherna direktsänt via sin TV eller online.

Dessa semifinaler mellan lagen kommer spelas i bäst av sju matcher. Det är antigen Frölunda Indians eller Luleå HF som kommer nypa finalplatsen. Matchserien kommer att starta i Coop Norrbotten Arena.

Läs gärna vidare för att få all information kring hur du kan streama Luleå – Frölunda online, eller vilka TV-kanaler som kommer sända från SHL-slutspelet.

Uppdatering: Frölunda vann sin matchserie mot Luleå HF. De kommer nu spela final mot Djurgårdens IF. Läs mer om hur du kan sända Djurgården – Frölunda i SHL-final 2019 via live streaming & TV. Vi hjälper dig att guida dig rätt!

Streama hockey hos Bet365 & spela på odds i SHL

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Titta på Luleå – Frölunda stream

Det finns två olika vägar du kan ta för att sända Luleå – Frölunda live stream på nätet. Det finns ett alternativ för de som befinner sig utanför Sverige, och ett alternativ för de inom Sverige.

Det man bör känna till är att bet365 har rättigheter att streama Frölunda – Luleå i SHL. Därför kan alla spelare som har ett spelkonto på denna streamingsida kunna se matcherna. Det är inte helt möjligt att se Luleå – Frölunda stream gratis. Det enda som krävs är att du sätta in 50 kr. Dessa pengar kan du använda för att spela på odds i hockey eller annan sport.

Det är nämligen allt som krävs för att kunna få live streaming av Frölunda – Luleå direkt på din dator, mobil eller surfplatta. Hos bet365 så kan du sända i den enhet som du allra helst vill. Det kommer även vara möjligt att streama Djurgården – Färjestad live online på detta vis

Det är däremot viktigt att du känner till att dessa Luleå – Frölunda live streams endast är möjliga att se om du är utomlands.

Skulle du vara inom Sverige så är det iställte alternativ 2 som gäller för dig. Detta är att gå in till Cmore. Där kommer du inte bara kunna titta på Frölunda – Luleå. Där kommer du kunna se samtliga matcher som återstår av SHL slutspelet. Det innebär självklart att du även kunna se Färjestad – Djurgården stream som är fråmn den andra semifinalen.

Älskar du hockey lika mycket som vi så kan det vara smart att skapa konto och köpa abonnemnag hos Cmore. Där kommer de även sända hockey VM 2019 online. Vilket många svenskar kommer att vilja se.

Här kommer lite förtydliganden kring vad som krävs för att se SHL ishockey online. Vi tipsar dig om båda våra alternativ i punktform nedanför.

 • Klicka dig vidare till bet365
 • Registrera ett konto
 • Sätt in 50 kr att spela odds med
 • Streama Luleå – Frölunda live från SHL

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Det är väldigt bra om du känner till att hockey streams hos bet365 är i flera fall belagda med IP-blockeringar. Vilket är det som gör att det endast är möjlgt att se SHL utomlands.

 • Gå till Cmore
 • Skapa ett konto
 • Köp sport-abonnemang för ca 399 kr
 • Börja se hockey från SHL

Här finner du höjdpunkter från en match mellan Frölunda – Luleå som spelades under säsongen 2018/19.

TV

Om du vill kunna se semifinalerna direkt på din TV så behöver du naturligtvis rätt TV-kanal som sänder Frölunda – Luleå. De kanaler som kommer att visa matcherna live är inga mindre än Cmores sportkanaler. Det finns även möjlighet att se någon enstaka match på TV4.

I övrigt så är det sportkanalerna som styrs av Cmore. Där hittar vi bland annat Cmore Sport, Cmore hockey, och Sportkanalen.

Fördel med att sända Frölunda – Luleå på TV är att du kommer få ett försnack inför alla matcher som kommer spelas. Där kommer experter ge sina synpunkter och tips inför matcherna. Vilket kan vara intressant att följa med i.

TV-kanaler som sänder SHL hockey under slutspelet:

 • TV4
 • Sportkanalen
 • Cmore Hockey
 • Cmore Sport

fhc vs lhf

Mer om semifinalerna

Det är helt klart jämna matcher som vi har att se framemot under semifinalerna mellan dessa två klassiska SHL-lag. Frölunda Indians har många erfarenheter av att kunna nå till semifinal, men även hela vägen till final.

Luleå HF har å andra sidan haft en mycket bra säsong om vi kollar på grundspelet. Dessutom fortsatte man att impoenera när man ställdes mot Växjö Lakers. Där man vann med klara 4-1 i matcher.

Vi kommer att ha anledningar att publicera speltips inför dessa matcher när de börjar närma sig. Håll därför gärna utkik efter våra bettingtips på Sportal.

Här tar vi upp ett litet spelschema gällande matchserien mellan Frölunda – Luleå. Där kan du se vilka tider och datum som gäller för matcherna.

 • Luleå – Frölunda: 7/4, 15:00
 • Frölunda – Luleå : 9/4, 19:00
 • Luleå – Frölunda: 11/4, 19:00
 • Frölunda – Luleå: 13/4, 15:15

Skulle det behövas fler matcher utöver dessa fyra så kommer vi uppdatera med flera matchtider & datum som gäller för dessa semifinaler i SHL.