Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 apr, 2017

Streama FA-cupen: Chelsea – Tottenham semifinal

På lördag den 22 april spelar Chelsea FA-cup semifinal mot Tottenham på ett fullsatt Wembley. Möjligheten att kolla på matchen via live stream finns hos Unibet. Föutsättningarna ser bra ut för båda lagen men formstarka Chelsea hålls av många som favoriter i mötet. Tottenham har haft problem på Wembley tidigare men är just nu i en väldigt bra form.

Letar du efter odds på matchen hittar du de bästa hos oss och vi guidar dig även till en Chelsea – Tottenham stream som är helt . Matchen börjar klockan 18.15.

fa cup stream

Live stream & bettingtips

Något som blir mer och mer populärt är att live streama fotboll via sin dator. Fler och fler tjänster erbjuds också för just det ändamålet. Semfinalen på lördag är en av de matcher som kan ses på stream hos Unibet. Där kan du även oddsa på fotboll och framförallt denna matchen. Det finns mängder av olika odds, allt från vilka som kvalificerar sig till vilka som vinner första halvlek.

Chelsea leder för tillfället Premier League och har genom hela säsongen spelat riktigt bra fotboll. Tottenham ligger på placeringen bakom och har även dom stått för fina prestationer under säsongen. Så att det kommer bli en jämn match råder inga tvivel om. Frågan är vilket lag som sett bäst ut de senaste matcherna. Chelsea har vunnit fyra av sina senaste sex matcher och Tottenham har inte förlorat på tio matcher. Det råder inga tvivel om vilket lag som är i bäst form. Fast frågan är om Tottenham har vad som krävs för att slå Chelsea på ett fullsatt Wembley.

Vi tror att resultet kommer sluta 1-3 i Tottenhams favör. Anledningen är att det är oklart om fyra spelare från Chelsea kommer att kunna starta. Det är Gary Cahill, Diego Costa, Victor Moses och Marcos Alonso. Spelare som vanligtvis finns med i startelvan. Avbräcken för Tottenham är Danny Rose, Erik Lamela, Harry Winks och Michel Vorm. Frånvarolistan känns betydligt tyngre för Chelsea vilket givetvis talar för en Tottenhamseger.

Speltips: Vinst Tottenham
Odds: 2.75
Bäst odds: bet365

Tottenham Fotboll

Inte förlorat sedan 16 februari

Att Tottenham är i otroligt bra form vet vi redan, Men något som är anmärkningsvärt är att de inte förlorat på 65 dagar. Under hela 2017 har laget enbart förlorat två matcher och spelat lika i tre. Ett facit som förmodligen sätter lite skräck i Chelseaspelarna.

Harry Kane som är Tottenhams stora stjärna ligger på andraplats i Premier Leagues skytteliga på 20 fullträffar. Det är bara Romelu Lukako som ligger före. Kane har gjort tre mål på två matcher under FA-cupen och har varit riktigt het. Det handär alltid något så fort han får bollen och det är en spännande spelare att följa.

Bästa målgöraren i Chelsea är Diego Costa som stått för 17 baljor i Premier League. Men som sagt, det är oklart om han kommer till spel i morgondagens match.

Med tanke på att man kan streama FA cupen finns det ingen anledning att missa matchen imorgon.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar