Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 jun, 2017

Spela hos Redbet – Få streamkonto hos Cmore

Just nu kan alla i Sverige glädjas över att kunna hämta ett riktigt bra erbjudande. Detta erbjudande kommer låta dig uppleva den svenska sporten när den är som bäst.

Inne hos Redbet så kommer du just nu kunna skapa ett konto. I samband med att du skapar ett nytt konto så kommer du att kunna hämta en bonus, samt få tillgång till massor av live streams från bl.a. Allsvenskan, Superettan och SHL.

Många som redan har ett konto hos Cmore kan intyga att det är perfekt för att följa våra inhemska ligor. Cmore ger dig nämligen live streams till alla matcher i de ligor i Sverige som du kan tänkas vilja se på nätet.

redbet cmore banner

Hur kan jag streama hos Cmore?

Som vi tidigare nämnde så kommer du att erbjudas att se live streams hos Cmore. Detta erbjudande kommer att spara dig 449 kr & ge dig tillgång till streams från bl.a. Allsvenskan, Superettan, och SHL.

Det som du behöver se till att göra är att klicka dig vidare till Redbet. Väl inne på deras spelsajt så skapar du ett nytt konto. I samband med att ditt nya konto skapas, så kommer du att kunna hämta ditt Cmore erbjudande på deras streamsida.

Notera gärna att detta erbjudande kräver att du sätter in minst 200 kronor hos Redbet att spela för. Dessa pengar behöver du sedan använda på odds som övergår 1.80 i odds.

Skulle du hellre föredra att spela casino så kommer du kunna använda din insättning även på denna speltypen.

  • Skapa eller logga in på ditt konto hos Redbet
  • Sätt in 200 kr
  • Spela på ett odds över 1.80
  • Motta ett streamkonto hos CMore
  • Kolla på bl.a. Allsvenskan, Superettan & SHL !

Har du redan ha ett spelkonto inne hos Redbet så kommer det fortfarande kunna hämta ett streamingkonto hos Cmore. Har du däremot redan ett konto hos Cmore så är detta tyvärr inte möjligt.

Förutom detta erbjudande som innefattar Cmore så kommer du även att kunna hämta Redbets välkomstbonus. Denna bonus kommer du ha bra användning av. Den kommer nämligen att ge dig upp till 2000 kr i bonus. En bonus som du kan ha stor nytta av om du anser dig skicklig på odds.

sveriges ligor allsvenskan superettan shl hockeyallsvenskan

Unika kampanjer!

Redbet är en oddssajt som älskar att blanda sina kampanjer och har stor fantasi när de gör det. Därför är det långt ifrån ovanligt att du hittar roliga och spännande erbjudanden som är helt unika för Redbet.

Vi på Sportal tycker alltid det är roligt att läsa genom erbjudanden som finns inne hos Redbet. Normalt sett så är de väldigt användbara och värdefulla.

Därför tipsar vi dig gärna om att logga in hos Redbet när du känner till att ett sportsevent är på gång.

Då kan du eventuellt hitta en kampanj hos Redbet som gör det roliga eventet ännu roligare!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar