Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 jun, 2017

Spanien – Portugal: Streama U21 EM online

Sverige spelade sin andra match i U21 EM 2017 igår. Det slutade då oavgjort, vilket har satt Sverige i en knepig situation. Nu ser vi fram emot fler matcher från mästerskapet. Ikväll så väntar en riktigt underhållande match mellan Spanien och Portugal.

Som vanligt så kommer vi på Sportal att uppdatera dig med vart du kan streama Spanien – Portugal ikväll. Här tipsar vi dig om live streams till match. Perfekt för dig som inte vill missa toppmatchen i grupp B.

För att streama fotboll från U21 EM i Sverige så behöver du ta hjälp av en av alla tjänster som finns på nätet. Den tjänst som kommer hjälpa dig med U21 EM live streams är Dplay.

flaggor spanien portugal

Spanien – Portugal U21 stream

Det är knappast svårt att få tillgång till de sändningar av de matcher som spelas i U21 EM 2017. Det enda du behöver se till är att du har ett konto inne hos Dplay.

Inne hos Dplay kan du skapa ett konto, men för att få tillgång till alla live streams så behöver du ett premiumkonto. Detta konto kommer du att kunna köpa för 79 kr i månaden. En bra deal enligt oss som verkligen vill följa U21 EM 2017 via live stream.

Speciellt roligt är det när Sverige spelar sina matcher, eller när andra toppmatcher går av stapeln. Vi tror helt klart att Spanien – Portugal blir en rolig match att följa. I deras olika trupper så hittar vi flera intressanta talanger.

Genom att kolla på Spanien – Portugal live stream så kommer du inte behöva missa en enda minut av U21 EM, och alla matcher som mästerskapet innehåller.

Med hjälp av Dplay så kommer du alltid att få med dig svenska sportkommentatorer i dina live stream. Det är något som tilltalar många svenska supportrar att se matcher live. Med hjälp av svenska kommentatorer så kommer du att få en bättre koll på matchen.

Vi har tidigare använt Dplay när vi vill streama flera av de matcher som svenska landslaget spelar. Vi kan rekommendera dig att anävnda dig av denna tjänst för att se fotboll live.

eurosport logo

Sänds matchen på TV?

Matchen mellan Spanien och Portugal kommer att sändas på TV. Den TV-kanal som du bör ha i ditt kanalpaket är Eurosport 1. En kanal som ingår bland de flesta standard utbuden.

Om du inte har tillgång till Eurosport 1 så rekommenderar vi dig att skapa ett konto inne hos Eurosport. Där kan du streama matchen direkt på nätet.

Om vi kan välja så ser vi hellre en fotbollsmatch på TV istället för live stream. På så vis så kan vi samtidigt använda datorn fritt, samt inte dra så mycket internetanslutning för att underhålla vår stream.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar