Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 apr, 2017

Snart premiär för Elitserien i Speedway

I Sverige så är vi lite bortskämda med att ha en av världens främsta ligor inom speedway. Denna sport ser till att locka väldigt många till arenorna varje år. Många uppfattar Elitserien i Speedway som väldigt jämn och intensiv. Vilket vi helt klart håller med om.

Lagen som kör i Elitserien gör i skrivande stund allt de kan för att få allt att stämma perfekt inför premiären av Speedway Elitserien 2017. Datumet då första matcherna ska köras är satt den 9 maj 2017.

Vi på Sportal kjommer självklart vara med från premiären i den svenska ligan för Speedway. Vi kan redan nu se lite förutsättningar för Elitserien 2017.

speedway sverige högsta ligan

Odds för vinnaren i Elitserien?

Om du redan nu har dina aningar om vilket lag som kommer att vinna Speedway Elitserien 2017 så rekommenderar vi dig att betta. Inne hos bet365 så kan du nu hitta flera odds för alla de potientiella vinnarna.

Vi har självklart lagt vårt speltips, och hoppas nu att Rospiggarna kommer att köra hem SM-guldet 2017. Anledningen till varför vi just har valt Rospiggarna är att de har bäst trupp på förhand. I laget så hittar vi inte bara den svenska legendaren Andeas Jonsson, utan även formstarka Jason Doyle som körde hem många viktiga poäng förra året.

Självklart så kommer flera lag i Elitserien i Speedway att konkurrera med Rospiggarna. Några av de lag som har bäst chans att utmana Rospiggarna om titeln är bl.a. Piraterna, Masarna och Dackarna.

Nedanför så har vi valt att ta fram alla de odds som finns på de olika lagen. Dessa odds som vi har hämtat är för lagens chanser att vinna hela Elitserien. Notera även att mycket kan hända med dessa odds under säsongens gång.

Observera gärna även att dessa odds är hämtade från bet365.

  • Rospiggarna – 3.50
  • Masarna – 4.00
  • Piraterna – 4.33
  • Vetlanda – 5.50
  • Dackarna – 6.50
  • Lejonen – 17.00
  • Smederna – 34.00
  • Indianerna – 101.00

vetlanda sm guld

Se Speedway live via stream

Om du skulle vilja streama Speedway från Elitserien 2017 så har vi riktigt bra tips för dig. Skulle du vara intresserad av sporten så finns det all anledning att ta tillvara på vår tips.

Det enda du behöver göra för att få mer tips om hur Speedway live streams fungerar är att klicka dig vidare till vår sida med streams. Den hittar du genom att klicka dig vidare på den länk som vi har bifogat här nedanför.

Nu är det egetligen bara för oss att vänta på den 9 maj då lagen gjort sig helt klara, och redo på att köra första matcherna från Elitserien.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar