Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 sep, 2017

Smederna – Vetlanda: Streama SM final i speedway

Vi är många som har sett fram emot finalen i Elitserien inom speedway. Nu är finallagen klara, och det är Smederna – Vetlanda som kommer att ställas mot varandra. Om du behöver hjälp med att hitta live stream till finalen i Elitserien mellan Smederna och Elit Vetlanda så kommer vi hjälpa dig.

Är det någon match i Elitserien i speedway som man vill streama så är det SM-finalen. Därför kommer vi snabbt att guida dig rätt på nätet. Detta så att du kan hitta vart finalen kommer att sändas med en Smderna – Vetlanda stream, eller om du vill se finalen i speedway på TV.

Här nedanför kommer vi att ge dig alla alternativ för att sända finalen online. Vi kommer även visa dig om det är eller om du behöver betala.

speedway final stream

Streama speedway final 2017 från Elitserien

När det kommer till att streama speedway online så finns det främst en tjänst som du bör använda dig av. Denna streamingstjänst är Cmore. De har under en lång period erbjudit oss i Sverige att kolla live på sporter och ligor som är spelas i Sverige.

Det innebär att massor av speedway kommer ingå i utbudet av live streams som Cmore har på sin sajt. De har visat nästintill alla matcher från Elitserien under 2017, och det skulle därför vara konstigt om de inte har en Smederna – Vetlanda stream att visa till SM-finalen 2017.

Att streama SM-finalen i speedway är inte alls svårt. Det första du måste se till är att du är en av alla medlemmar inne hos Cmore. Om du inte redan är medlem, så kan du snabbt bli det. Det är att skapa ditt konto inne hos Cmore. Däremot är det inte att sedan börja streama sport hos dem.

För att få tillgång till alla speedway streams från Elitserien så behöver du nämligen uppgradera ditt konto till ett premiumkonto. Det gör du genom att betala in 449 kronor per månad.

Då kommer du att kunna streama Smederna – Vetlanda i speedway final från Elitserien. Det kommer självklart inte vara det enda som ingår. Som premiumkund så kommer du inte ha några problem alls med att även kunna se Allsvenskan och Superettan i fotboll. Eller varför inte hockey från SHL och HokceyAllsvenskan?

Så tveka inte längre, gå vidare till Cmore för att bli en av alla som kommer att kunna se speedway finalen live mellan Smederna och Elit Vetlanda.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto & premium
  • Gå till alla live streams
  • Streama finalen i Elitserien i speedway mellan Smederna – Vetlanda

Sänd på TV

Finalmatcherna som kommer att köras mellan Smederna – Vetlanda kommer även att sändas på TV. Det innebär att du som inte vill streama finalen i speedway 2017 kan kolla matcherna på din TV.

Det är även här Cmore som har alla rättigheter att sända finalen 2017 i speedway. Därför behöver du redan nu ha Cmores sportkanaler i ditt utbud för att se finalen. Har du ännu inte de rätta kanalerna som krävs så rekommenderar vi dig att kontakt Cmore via telefon eller mail. Då kommer de lösa så att du har rätt TV-kanal som sänder Smederna – Vetlanda i SM-finalen.

  • Finalmatcherna i speedway sänds på Cmore Sport

vetlanda final 2017

Elit Vetlanda är favoriter

Det var lite smått överraskande dsom Smederna tog sig hela vägen till SM-finalen 2017. Många hade inte tippat Smederna som ett av finallagen. De har inte riktigt de förare som man till vardags brukar se ett finallag ställa upp med.

Därför är de redan på förhand tippade att förlora finalen, samtidigt som man tror att Elit Vetlanda kommer köra hem de heaten som till slut kommer gör de till mästare i Sverige.

Om vi kollar till oddsen som finns inne hos bet365 så bekräftar de just nu våra tankar om SM-finalen i speedway.

Nedan kommer de aktuella odds som finns för vem som till slut ska bli vinnare över SM-guldet 2017 i speedway.

  • Smederna vinner SM-guld – 3.75
  • Vetlanda vinner SM-guld – 1.25

Tippa du också för att få ännu mer spänning inför de matcher som kommer avgöra Elitserien i speedway 2017.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar