Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 mar, 2017

SM-final i bandy – Vem vinner Elitserien 2017?

Snart är det slutspelat med semifinalerna i Elitserien, och lagen som fortfarande hållit sig kvar är Edsbyn, Sandviken, Bollnäs och Villa/Lidköping. Det är helt klart fyra starka lag som tagit sig hela vägen till semifinal, och egentligen har ingen större skräll skett ännu.

Faktum är att alla de fyra lagen som finns med i dessa semifinaler kvalificerade sig topp 4 i tabellen efter grundspelsmatcherna var färdiga.

Detta ger oss en makalös avslutning av säsongen av Elitserien i bandy 2017, där samtliga lag ser ut att vara sugna på att spela finalen.

Likt många andra år så kommer bandyfinalen 2017 att vara något mer spektakulär än alla de andra matcherna under säsongen. Arena för finalen kommer inte vara på någons hemmaplan, utan kommer spelas i Stockholm. Närmare bestämt på Tele2 Arena.

  • När: Den 25/3-2017, kl. 15:30
  • Arena: Tele2 Arena
  • Visas hos: SVT 1 & SVTplay

Vem tar SM-guldet?

Att tippa en vinnare för Elitserien i bandy 2017 är inte det enklaste just nu. Speciellt med tanke på att vi ännu inte är klara med de semifinaler som i skrivande stund spelas.

Däremot vågar vi redan välja en vinnare som vi håller som favoriter. Att tippa vinnare för Elitserien i bandy redan kan däremot gynna dig en hel del. Självklart så har lagen mer i odds att vinna SM-guld när de inte ännu är redo för final.

Därför rekommenderar vi dig att redan nu lägga in ditt speltips på vilket lag som du tror kommer att lyfta pokalen högt i luften efter spelat finalen den 25 mars.

De lagen vi har att välja mellan i skrivande stund är följande:

  • Villa/Lidköping
  • Bollnäs GIF
  • Edsbyn IF
  • Sandviken AIK

Vi kommer att tippa att det är Bollnäs GIF som vinner SM-guld .

Streama finalen i bandy!

Om du skulle vilja se finalen i bandy 2017 så kan du välja mellan två olika sätt. Ena är självklart att se matchen live uppe i Stockholm. Det kommer vara gott om biljetter att köpa till matchen då den spelas i Tele2 Arena som är en av de största arenorna som vi har i Sverige.

Dent andra knepet är att du kan streama bandy & finalen i Elitserien . Matchen kommer nämligen att sändas inne hos SVTplay. Det är en streamingsida som erbjuder massor av sport under ett helt år. Perfekt för dig som gärna inte vill missa finalen i bandyns Elitserie.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar