Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 mar, 2017

Bandy live – Spela på odds & se TV-streams

Vi är ofta väldigt stolta över svensk bandy, och vad vårt landslag lyckas prestera i internationella sammanhang som t.ex. EM & VM. Vi har även en av världens bästa bandyligor – Elitserien. Där samlas några av världens bästa spelare för att göra upp om guldet varje år.

Vill du följa med i all den dramatik som finns inom den svenska bandyn? Då rekommenderar vi dig att se matcher i bandy live via streams, eller spela på odds inför heta möten i Elitserien.

Vi kan här hjälpa dig med att se massor av intressanta matcher från Elitserien i bandy, eller när det svenska landslaget ska spela VM eller EM.

Streama bandy live

Mer information om vart du kan hitta dessa live streams, samt vilka turneringar eller ligor som finns att se i Sverige.

Elitserien

Likt som i hockey så kallas den bästa ligan för bandy i Sverige för Elitserien. Här hittar vi flera stora lag som har gjort avtryck på den svenska bandyhistorien. Vi hittar t.ex. lag som Sandviken, Edsbyn, Bollnäs, Hammarby, och Västerås SK för att bara nämna några.

I Elitserien så bjuds det på flera underhållande matcher under en hel säsong, inte minst under slutspelet då finallagen ska koras.

Under tidigare år, och säsonger så har SVT gått in och erbjudit direktsänd bandy från Elitserien. Det brukar även bli en tradition att SVT visar bandy från SM-finalen som avgör vilket land i bandyelitserien som kommer att få lyfta pokalen, och kunna kalla sig själva för svenska mästare.

Vi kommer att se till att uppdatera dig med live streaming av Elitserien i bandy så fort vi får tillgång. Vi kommer även se till att uppdatera dig med speltips och odds inför alla dessa matcher.

Bandy-VM

Som svensk så är det alltid roligt att följa vårt svenska landslag spela bandy mot andra nationer. Med tanke på att Sverige, tillsammans med Ryssland och Finland dominerar bandy-världen, så kan vi alltid räkna med att vårt svenska landslag kommer långt i VM.

Allt annat utan final anses som ett fiasko för de spelare, och inte minst supportrar som stötar vårt svenska landslag.

Det finns goda chanser att hitta till live streaming av matcher från bandy-VM. Till skillnad från Allsvenskan, så är det fler TV-kanaler som väljer att sända matcher från VM. Det innebär att det kan finnas möjlighet att få tillgång till några av de matcher som Sveriges landslag spelar under ett större mästerskap.

Det är inte alltid en garanti att matcher från VM i bandy finns att se helt utan kostnad. I vissa fall så kommer det att krävas en inbetalning för att få tillgång till all bandy live i din TV, dator eller mobil.

EM

Det har sällan varit så liten skillnad mellan ett EM, och ett VM som det faktiskt är i bandyns värld. Oavsett vilken turnering som spelas, så handlar det mesta om tre lag. Sverige, Ryssland och Finland. Alla dessa tre lag spelar både i EM, och VM i bandy.

De lag som är med under ett VM, men inte under ett EM är främst USA och Kazakstan. Dessa två lag tillhör fortfarande ”blåbärsnationerna” i jämförelse med t.ex. Sverige.

Det är alltid en fröjd att se matcher från både EM och VM när de svenska landslagströjorna syns på isen.

Likt som i VM, så kan det skilja sig från vilken TV-kanal som har valt att köpa rättigheter för turneringarna i bandy. Det kan därför vara ett år där alla matcher sänds både på TV och via stream. Det finns även de år som andra aktörer köper rättigheter och kräver en mindre betalning för att få tillgång till alla matcher.

Spela på bandy – Odds & speltips

Som vi tidigare nämnde så finns det gott om odds för dig som vill öka spänningen ytterligare inför de bandymatcher som erbjuds.

Att spela på odds i bandy kan du göra hos flera av de sidor med bäst odds på nätet. Det innebär att du kan spela på Elitserien, Allsvenskan, VM, eller EM hos bookmakers som t.ex. Unibet eller MrGreen. Alla dessa bettingsidor ser inte bara till att du får mycket att spela på inom bandyn.

De ser även till att du spelar med riktigt bra odds. Det kan i sin tur kan ge dig massor av prispengar om det visar sig att du är fena på att betta på svensk bandy.

Genom att vara medlem inne hos någon av de bookmakers som vi rekommenderar, så kan du alltid vara säker på att kunna spela på matcher i Elitserien, EM, och VM.

En del bettingsidor på nätet erbjuder även live streaming. Det har inte funnits direktsändningar av just bandy på dessa sajter, men enligt oss är det bara en tidsfråga. I flera andra fall så ser Unibet till att kunna erbjuda sport live streams. Det innebär att deras utbud av direktsändningar finns inom fotboll, ishockey, handboll, tennis och basket på TV.

Störst i världen

Se till att du hamnar inne hos en sida med bäst odds bonus om du vill spela på bandy. En bonus ser alltid till att du får en kanonstart på ditt nya äventyr. Sverige är det land som är helt klart en av de världsledande landslag, och ligor inom bandyn.

Därför är bandy något som är viktigt för många svenskar. Faktum är att sporten är alldeles för viktigt så det inte går att spela hos en bettingsajt med för dåliga odds eller otillräcklig uppföljning av matcher som spelas i Elitserien eller andra internationella mästerskap med Sveriges landslag.

Vi tror, och hoppas på att du tar vara på våra speltips, eller streamingstjänster när du vill följa bandyn på ett närmare vis.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar