Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 apr, 2019

Streama Slavia Prag – Chelsea: Se matchen via live stream

Vill du streama Slavia Prag – Chelsea i Europa League? Vi visar dig hur du gör för att se matchen via live stream!

Ikväll är det dags för oss att se Slavia Prag – Chelsea, en match som många kommer att titta på. Hur gör man egentligen för att se matchen online? I vår streamingguide nedan visar vi dig hur du hittar din Slavia Prag – Chelsea live stream!

Läs vidare i artikeln för att ta reda på hur du kan titta på matchen online på nätet!

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Champions League

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Slavia Prag – Chelsea live

Det går att streama Slavia Prag – Chelsea live på internet. För att titta på matchen online behöver du ha ett konto på Eurosport Player, där matchen sänds direkt. Matchen har avspark 21:00 under torsdagskvällen och du får alltså titta på den någorlunda sent ikväll.

Eurosport Player är en streamingtjänst som kanske inte är lika känd som vissa andra, men den har helt klart hög kvalitet. Matcherna visas i HD och ljudkvaliteten på sändningarna är mycket bra.

Priset för att se din Slavia Prag – Chelsea live stream, och för att titta på alla matcher i Europa League, är även det mycket fördelaktigt för dig som vill titta. Ett månadsabonnemang ligger på 129 kr/månaden, och om du vill binda dig för ett helt år kan du istället betala 790 kronor i en engångskostnad.

Det går att titta på Eurosport Player från valfri plattform, du kan streama Slavia Prag – Chelsea direkt från dator, surfplatta, mobil eller koppa livesändningen till din TV.

  • 1. Gå in på www.eurosportplayer.se
  • 2. Skapa ditt konto och välj månatligt eller årligt abonnemang
  • 3. Titta på Slavia Prag – Chelsea live stream (avspark 21:00, 11/4)

Titta på Slavia Prag – Chelsea på TV

För att titta på Slavia Prag – Chelsea på TV är det bra om du har Eurosport 2, där matchen visas med start 20:55.

Det är alltså ingen studio inför matchen, men däremot kan du njuta av Eurosport 2:s Europa League-magasin, som startar 20:25. Där visas mål och höjdpunkter från olika Europa League-matcher.

Om du saknar kanalen som sänder matchen på TV i Sverige (Eurosport 2), så finns det ett till sätt att se matchen på TV. Du kan nämligen koppla din Slavia Prag – Chelsea live stream till TV:n genom att använda en HDMI-kabel, en Chromecast, Apple TV eller Samsung TV. På så sätt kan du se din ström på TV:n ändå.

Inför matchen

Chelsea har efter en del tunga resultat i inledningen av 2019 börjat se bättre och bättre ut. Man har hållit nollan i 4 av sina 5 senaste matcher, eller 8 av de 12 senaste om ni så vill. I och med att en Champions League-plats till nästa säsong ännu är ytterst tveksam om man kan säkra, kommer stort fokus även ligga på att vinna Europa League och på så sätt få en Champions League-plats.

Slavia Prag har resultatraden 22-2-3 i tjeckiska ligan och ska inte underskattas. Det är ingen tillfällighet att man är i Europa League-semifinal.

Här kan du hitta bra oddsbonusar. Det går även att satsa pengar på betting via Swish, läs mer om det här.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar