Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2019

Streama AIK – Sheriff: Se matchen via live stream (Följ liverapportering)

Torsdag kväll får vi titta på AIK – Sheriff i den tredje kvalrundan till Europa League. Här ska ni få se hur ni gör för att streama AIK – Sheriff live.

AIK fortsätter sin resa mot att få delta i ett europeiskt gruppspel i höst, men nu är det Europa League man riktar blickarna mot. Intresset för att se AIK online är stort, och den här artikeln ägnar vi åt att visa er hur ni kan se AIK – Sheriff via live stream på nätet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på AIK – FC Sheriff på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – Sheriff & följ via liverapportering

Om du ska streama AIK – Sheriff på nätet måste du skaffa dig ett konto på Viaplay, då det är de som visar matchen live. Gå in på viaplay.se och skapa ett konto. Sedan väljer du ett månadsabonnemang och tittar därefter på matchen.

På Viaplay kan du se matchen i hög bildupplösning och allt som oftast med skickliga kommentatorer. Skapa ditt konto och se matchen direktsänt.

Du kan se din AIK – Sheriff live stream från valfri plattform. Kolla på matchen från dator, mobil eller surfplatta.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Köp ett abonnemang
  • 3. Titta på AIK – Sheriff via live stream (avspark 19:00 torsdag 15 augusti)

Här kan ni läsa om hur ni gör generellt för att streama Europa League live. Mer specifik information till en särskild match, nämligen hur ni gör för att se Malmö – Mostar via live stream, kan ni läsa om här. I följande länk finner ni hur ni kan streama Hapoel Be’er Sheva – IFK Norrköping.

AIK – Sheriff live stream gratis

Det finns även ett sätt att se AIK – Sheriff Tiraspol via gratis live stream. För att göra det måste du skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor.

För att kunna ta del av Bet365:s livesändning av matchen krävs dock att du befinner dig utanför Sverige, av rättighetsskäl.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kr)
  • 3. Kolla på AIK – FC Sheriff Tiraspol live stream (bara tillgängligt utanför Sverige)

Här på Sportal.se så kan du även följa matchen via en liverapportering. Du hittar den här!

Titta på AIK – Sheriff på TV

Live streaming i all ära, men saknar man möjlighet att se fotboll på plats är TV att önska. Det är väldigt komfortabelt att bara sätta sig ned i soffan och luta sig tillbaka till en riktigt bra fotbollsmatch.

Första matchen, när Sheriff – AIK möttes i Moldavien, sändes på TV på kanalen Eurosport 1, då det var där matchen visades. Men returen är det ingen TV-kanal som sänder. Så det är bara att börja leta rätt på en live stream eller att boka första bästa biljett till Friends Arena mot denna Tiraspolklubb.

  • TV-kanal: Ingen svensk kanal sänder matchen
  • Avspark: 19:00

En annan väg att se matchen på TV är att koppla din live stream från valfri plattform till TV. Då kan du streama FC Sheriff – AIK så att sändningen visas på din TV. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

AIK åkte ut ur Champions League-kvalet, efter en snöplig förlust mot Maribor. Efter att båda mötena slutat 2-1 gick avgörandet till förlängning, och då trodde nog Tarik Elyounoussi att han skjutit in det vinnande målet när han satte dit vad som totalt var 4-3.

Men Maribor hann sätta dit ett mål även de, och gick vidare på fler gjorda bortamål.

För AIK väntar istället kval till Europa League, där man nu är inne i den tredje kvalrundan. För motståndet står moldaviska FC Sheriff, och vinnaren går till playoff innan man är framme i den slutliga turneringen.

Nabil Bahoui var redan med på flyget som åkte till Moldavien, och fick spela en kvart. AIK får alltså in en fin förstärkning lagom till slutet av kvalet, och den nygamle Gnaget-liraren gjorde två mål i sin senaste allsvenska match för några dagar sedan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar