Vill du följa italienska ligan Serie A? Då har vi bra tips för dig hur du kan streama fotboll från Italien på bästa vis. 

Runt om på nätet finns det allt fler sidor som väljer att sända matcher från Serie A. I Sverige kan vi glädja oss med att flera kombinerade betting- och streamsidor börjat erbjuder oss streams från Serie A. Detta i utbyte mot att du har ett konto som du aktivt spelar på. 

I förlängning innebär det att du utan problem både kan spela på odds i fotboll, samtidigt som du kan nå Serie A streams direkt på din mobil, dator, surfplatta eller TV. Du väljer själv hur du vill se en av Europas hetaste ligor live från din soffa!

Du kan se alla matcher från Serie A 2019/20 inne hos bet365. Följ stegen nedanför för att direkt ta dig till alla live streams från Italien. 

  1. Klicka dig vidare till bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in 50 kr att spela odds för
  4. Börja streama Serie A matcher online

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Där kan alla som har ett spelkonto & väljer att spela på odds kunna se Serie A matcher. Följ spelschema & nyheter på Serie A officiella hemsida

Aktuella matcher:

serie a matcher live

Coppa Italia

Det är inte bara fotboll från Serie A som du kan streama online. Det finns även gott om live streams inför matcher i Coppa Italia (Italienska cupen). Det innebär att du med hjälp av ett spelkonto & en insättning kan se de lag i Italien som du håller allra närmst om hjärtat. Under en omgång i Coppa Italia så finner vi massor av stora klubbar som gör allt för att ta sig vidare i deras inhemska cup. 

Om du vill titta på matcher från denna turnering rekommenderar vi dig varmt att läsa på om Coppa Italia live streams.

Aktuella matcher:

Fotbollslag i Italien

Som tidigare nämnt är Serie A en mycket populär liga i Sverige. Främst intresse är det av de lagen som nästan varje år gör upp om titeln.

Nedan har vi valt att rada upp de mest intressant klubbarna i Italien just nu.

  • AC Milan

Ett legendariskt lag med en lång och vacker historia. AC Milan kommer från Milano som oftast beskrivs som en fotbollstokig stad. Laget känns främst igen på deras svart- och rödrandiga tröjor som de burit sedan starten av klubben.

Aktuell match: Juventus - Milan live stream 10/11

  • Roma

Ett ständigt topplag från Italiens huvudstad Rom. Har sällan varit Italiens främsta lag, men de har alltid skuggat sina konkurrenter på ett nära avstånd.

  • Juventus

Även Juventus är ett mycket klassiskt lag i Serie A. Laget från Turin har vunnit varenda ligatitel sedan 2012. Juventus har många fans världen över, och många vill gärna se laget spela fotboll i Serie A.

  • Inter

Blå- och svartrandiga Inter är ett lag som vanligtvis brukar blanda sig i topplaceringarna. Tillsammans med AC Milan så skapar de en rivalitet i den fotbollstokiga staden Milano. Inter har haft några tunga år på sistone, men är på väg tillbaka.

  • Napoli

Laget från Neapel har varit Juventus största utmanare om ligatiteln de senaste åren, men de har inte nått hela vägen. Har den gamle storspelaren Gennaro Gattuso vid rodret.

  • Lazio

Lazio är en anrik klubb som har många bra säsonger med i deras historia. Laget är från Rom och spelar varje år ”Derby della Capitale” mot Roma. Lazio har länge varit en klubb som räknas till Europas största klubbar sett över tid.

Live odds - Spela live på matchen

En stor fördel med att kunna sända matcher på en sida som även erbjuder live odds är självklar. Detta leder till att du på samma hemsida kommer kunna se din match, samtidigt som du har friheten att betta på matcherna samtidigt. 

Det är något som många föredrar. För hur många gånger har man inte trott sig veta resultatet i en match redan innan domaren blåser av matchen. Nu kan du se till att även vinna pengar på dina förutseelser. Helt utan att behöva öppna en ny sida. Du använder bara samma sajt som du kan se matchen på. 

Ronaldo återupplivar italienska ligan

Ett stort dragplåster inför Serie A 2019 & 2020 är att Cristiano Ronaldo signade ett kontrakt med Juventus förra sommaren. Det har lett till större bevakning av ligan, och större intresse för Serie A utomlands. Det är kul att ligan växer igen. Alla känner till att Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare, om inte den allra bästa. Han har fans runt om i hela världen som följer hans karriär, oavsett vilket lag som han spelar i. 

Utöver Ronaldo har andra klubbar i Serie A sett till att dra till sig stora världsstjärnor. Några av de spelarna som vi hittar i Italien är Romelu Lukaku, Douglas Costa, Lorenzo Insigne, Zlatan Ibrahimovic, Dries Mertens och svenske Robin Olsen. 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se