Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 jul, 2017

Semifinaler Wimbledon: Följ tennis via live stream

Efter några skrällar I kvartsfinalen är det dags att se framemot semifinalerna i Wimbledon 2017. Världsettan Andy Murray förlorade sin kvartsfinal och världsfyran Novak Djokovic tvingades avbryta sin på grund av skada. Semifinalerna ser därför inte riktigt ut som många förutspått.

Vi hjälper dig hitta en live stream till semifinalerna som spelas fredag 14 juli med start 14.00. Det är enkelt att komma igång med en live stream på Wimbledon och vi rekommenderar endast seriösa, lagliga och bra live streams.

Roger Federer firar en seger i Wimbledon

Se semifinalerna från Wimbledon via live stream

Det går att följa semifinalerna från Wimbledon via live stream såväl som på TV. För att komma igång med en live stream krävs det först och främst att man skapar ett konto på Dplay eftersom dom äger rättigheterna. Där kan du se samtliga av de resterande matcherna från Wimbledon via live stream.

Vill du följa Wimbledon på TV är det Eurosport som sänder, precis som Dplay, samtliga matcher. Fördelen med live stream är dock att du kan kolla på flera olika enheter samt att kvaliteten är riktigt bra. Det är alltså väldigt enkelt att komma igång med att se tennis via live stream.

Tack vara lättillgängligheten har det blivit väldigt populärt att följa sport via live stream. Tennis är inget undantag och många väljer det betydligt flexiblare alternativet live streaming framför att kolla på TV.

Matcherna i semifinalen

Roger Federer – Tomas Berdych

Sam Querrey – Marin Cilic

Se till att inte missa Roger Federers match då han, trots åldern, är i en otrolig form. Han är stor favorit i semifinal och även den eventuella finalen. En av tennisens största ikoner i modern tid och detta kan bli hans åttonde Wimbledon-titel. Se därför till att ha en live stream redo när matchen sätter igång på fredag den 14 juli klockan 14.00.

Federer tar emot en server under Wimbledon

Betting på semifinalerna i Wimbledon

I matchen mellan Federer – Berdych är det ingen tvekan om vem som är storfavorit. Federer har ett odds på 1.11 att vinna och det lär han med största sannolikhet att göra. Den andra semifinalen är desto mer intressant ur ett bettingperspektiv.

Oddsen på matchen mellan Querrey – Cilic är lite mer förmånliga. Oddsen på att Querrey vinner är på 3.40 medans förhandsfavoriten Cilic har 1.30. Men vi på sportal tror att Wimbledon inte har slut på skrällar och att Sam Querrey kan ha vad som krävs för att ta sig an världssexan som haft några riktigt tuffa matcher under turneringen.

Därför har vi på sportal valt att spela på Sam Querrey som vinnare och blivande finalist i Wimbledon 2017. Oddsen är hämtade från bet365. Missa inte någon av semifinalerna och kom igång med din live stream lagom innan Wimbledon spelas.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar