Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 aug, 2017

Rosenborg – Ajax: Europa League live stream

Denna kväll så kommer mycket handla om de kvalmatcher till Europa League som ska spelas. Där kommer vi bl.a. kunna följa matchen mellan Rosenborg – Ajax. En match som vi rankar i toppskiktet över de matcher som spelas idag.

Det norska laget Rosenborg har i skrivande stund ett övertag. Lite smått otippat så vann Rosenborg sin första match mot Ajax med 1-0. Vilket har gett stora hopp i Norge.

Vill du kunna streama Rosenborg – Ajax i deras avgörande match i Europa League. Då borde du ta hjälp av oss. Här tipsar vi om streamsidor som kommer att sända matchen live ikväll.

  • Avspark: Den 24 augusti, kl. 20:45
  • Arena: Lerkendal Stadion
  • Sänds hos: bet365

Så sänder du matchen online!

För att kunna streama Rosenborg – Ajax i kvalet till Europa League så behöver du ett konto hos bet365. Där kommer de att låta sina medlemmar kunna starta live streams.

För att du ska bli en av alla spelare som har tillgång till Rosenborg – Ajax live stream så krävs en insättning av dig. Det är nämligen bara medlemmar som är redo för att spela på odds som är berättigade streams från Europa Leagues play off.

Det är inte svårare än så att kunna direkt sända matchen mellan Rosenborg och Ajax den 24 augusti.

Se bara till att du är väl förberedd med ditt konto. Detta så du slipper att stressa strax innan avsparken ska slås.

Vi rekommenderar dig som kommer att sända matchen via live stream, att även spela på odds. Att använda sig av odds är ett smidigt och enkelt sätt för dig att öka spänningen i matchen. Vad kan vara ännu bättre än att vinna pengar samtidigt som du kan njuta av dramatiken i själva matchen?

Inför det att matchen startar så tror vi många kommer att skapa ett konto hos bet365. Detta för att både kunna tippa på odds, samtidigt som de tar del av en direktsänd live stream för Rosenborg – Ajax.

Se till att du är en av alla de som planerar en rolig kväll i samband med den sista kvalmatchen i Europa League. Klicka dig vidare till bet365 direkt för att skapa ditt konto helt !

rosenborg ajax match europa league avgörande

Se Rosenborg – Ajax på TV?

Det är dessvärre ingen svensk TV-kanal som kommer att visa matchen. Det verkar inte varit allt för stort intresse bland streamsidor och TV-kanaler att köpa upprättigheter för att visa Europa League play off.

Det tycker vi självklart är synd. Vi hade gärna sett att allt fler aktörer hade slagits om att visa matcherna på TV. Detta för att så många som möjligt ska kunna se matcher som t.ex. Rosenborg mot Ajax.

Det är inte bara det norska laget Rosenborg som spelar en viktig match ikväll. Nedan så hittar du mer info om vilka matcher som ska spelas, och hur du streamar de online.

Vi har själva valt att endast rekommendera de matcher som vi tror flest letar efter.

Vi kommer nu att fila på ett speltips inför alla dessa matcher. Detta för att ha chansen att kamma hem lite pengar samtidigt som vi degar i soffan och live streamar fotboll online.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar