Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 sep, 2017

Roger Federer utslagen ur US Open 2017

Det var en jämn kamp mellan Juan Martin del Potro och Roger Federer i kvartsfinalen. US Open i tennis är efter kampen över för favoriten Roger Federer och argentinaren Del Potro är vidare till semifinal där Rafael Nadal står för motståndet.

Federer var givetvis otroligt besviken efter matchen och berättar hur han är besviken över sin insats. Samtidigt passar han även på att berömma Del Potro för hans spel i matchen. Semifinalerna i US Open 2017 spelas under fredagen 8 september.

Roger Federer besviken efter uttåget ur US Open

Rafael Nadal övertygade i sin kvartsfinal

Det blev en relativt enkel vinst för Nadal i kvartsfinalen. Det var mot ryssen Andrey Rublev den spanska storstjärnan vann. Resultatet skrev sig 6-1, 6-2 och 6-2. En enkel match i en kvartsfinal är dock inte alltid så bra som man kan tro.

Nu ställs Nadal mot Del Potro, som visade mot Federer att han är en god kandidat till titeln, i en av semifinalerna. I den andra semifinalen i US Open ser vi sydafrikanen Kevin Anderson mot spanjoren Pablo Carreño Busta.

Flest ögon på sig kommer garanterat semifinalen mellan Nadal – Del Potro att ha. Båda matcherna går att följa via live stream. Det är väldigt enkelt att streama tennis online i hög kvalitet. Vilken tid matcherna spelas exakt är inte bestämt ännu.

Roger Federer får ladda om och satsa på nya Grand Slam-titlar nästa år. Förhoppningsvis har han en tid kvar som elitspelare i tennis.

Rafael Nadal jublar efter en vunne tennismatch

Streama tennis direkt

Samtliga av de resterande tre matcherna i US Open går att streama live. I detta fallet är det Unibet som sänder matcherna via live stream. Och för att komma igång med en stream på tennis krävs det att man först skapar ett konto hos Unibet.

Sedan behöver man göra en insättning och lägga ett spel. Först då kan man streama US Open 2017. En enkel process som inte tar mer än ett par minuter. När du väl har startat upp din live stream kan du på samma streamingtjänst se alla matcher från US Open.

Semifinalen mellan Rafael Nadal och Juan Martin del Potro kommer att bli en perfekt match se genom live stream. Förmodligen kommer det bli ett jämt och väldigt spännande möte som kommer följas av hundratusentals människor världen över.

Är du intresserad av att spela på odds live i matchen går det utmärkt att göra det på samma sajt man streamar ifrån. Där får man tillgång till massvis av odds att spela på som kan sätta ännu mer spänning i matchen.