Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 okt, 2017

Streama Röda Stjärnan – Arsenal: Live från EL

Idag spelare Arsenal en match mot Röda Stjärnan, Belgrad (Crvena Zvezda). En match som vi kommer att följa med hjälp av live stream.

Skulle du också vilja streama Crvena Zvezda – Arsenal så kan du ta hjälp av våra tips. De kommer direkt ta dig till en sida som har live sändningar från Europa League 2017/18.

Enligt oss så är det via streams som är det bästa knepet för att se Röda Stjärnan mot Arsenal ikväll. Det ger dig möjligheten att kunna streama matchen vart du än är, och med vilken enhet som du helst ser matchen på. Fortsätt gärna läs för att få tipsen som tar dig till en Crvena Zvezda – Arsenal live stream.

röda stjärnan vs arsenal

  • Avspark: Den 19/10, kl. 19:00
  • Arena: Stadion Rajko Mitić
  • Visas hos: Eurosport & Dplay
  • Live odds: bet365

Crvena Zvezda – Arsenal stream

Det internatonella namnet för Röda Stjärnan i Belgrad är Crvena Zvezda. Laget har gjort sig stora genom att under stora delar av 1900-talet dominerat den jugoslaviska/serbiska ligan.

Laget från Belgrad fortsätter imponera såväl i Serbien, som i Europa League. Deras nästa match kommer att spelas mot inga mindre än Arsenal från England.

Som vi tidigare lovade så kommer vi hjälpa dig med att se Röda Stjärnan – Arsenal stream på nätet. Det innebär att vi kommer med den infon som krävs för att du ska kunna streama Crvena Zvezda – Arsenal online.

När det kommer till sändningar från Europa League så finns det inte bara en sida som kan hjälpa dig, utan två.

Att streama Europa League kan du göra både hos Eurosport och Dplay. Två mycket stora sidor inom live streaming i Sverige.

Det enda som krävs är att du har ett konto inne hos en av dessa sajter, och har kompletterat med ett premium.

Sedan gäller det bara för dig att vara redo inför matchstarten. Logga in på ditt konto och starta den match i Europa League som du allra helst vill se.

Precis här under så kommer vi förtydliga vilka steg som du bör gå genom för att kunna streama Röda Stjärnan (Crvena Zvezda) – Arsenal i Europa League den 19/10.

  • Gå till Eurosport eller Dplay
  • Skapa konto
  • Uppgradera till premium
  • Gå till alla live streams
  • Streama Röda Stjärnan – Arsenal

röda stjärna belgrad fans

Info om matchen

Inför matchen så är det Arsenal som toppar grupp H utan större förvåning. De jagas av Crvena Zvezda som endast har två poäng upp till Arsenal. Vilket skulle innebära att Röda Stjärnan (Crvena Zvezda) skulle överta gruppledningen om de skulle vinna mot Arsenal.

Grupp H är en av de grupper som vi anser är svårast. Utöver Arsenal och Crvena Zvezda så sällskapas de av BATE Borisov och Köln.

Vi tror att Arsenal kommer att ta sig vidare från gruppen utan större problem. Däremot så tror vi att Crvena Zvezda kommer att få kämpa hårt för att göra samma sak.

Att få med sig poäng mot Arsenal på hemmaplan är därför något som serberna gärna ser hända. Det skulle ge de lite försprång mot de två övriga lag som är intresserade att spela finalsspel i Europa League.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar