Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 aug, 2017

Real Madrid – FC Barcelona: El Clasico live stream i Supercopa 2017

Det är dags för returmatch i den spanska Supercopa, och hög tid för ett nytt El Clasico. Här kommer vi att gå genom om hur du hittar en El Clasico live stream inför matchen mellan Real Madrid – FC Barcelona.

Att hitta en live stream inför El Clasico är inte speceillt svårt. Dessutom kommer det inte kosta dig speciellt mycket. Ute på nätet finns nämligen El Clasico stream att använda sig av. Perfekt för dig som vill se finalen i Supercopa mellan Real Madrid – FC Barcelona live & .

Fortsätt gärna läsa i vår artikel för att få mer information om live streams inför El Clasico. Här hittar du massor av hjälp som direkt tar dig till en sändning av matchen på dator, TV och mobil.

  • Avspark: Den 16 augusti, kl 23:00
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Visas hos: Dplay & Eurosport

Vart kan jag streama El Clasico?

Efter att ha gjort ett mindre dyk bland streamsidor som vanligtvis brukar sända live från El Clasico, så hittar vi till slut sidan som kommer att sända matchen.

Det kommer inte att vara en kombinerad betting- och streamingtjänst som sänder Real Madrid mot FC Barcelona ikväll.

Däremot så kommer du att kunna hitta matchen enkelt inne hos Eurosport eller Dplay. Då är det inte att streama El Clasico tänker du.

Jo, det är det faktiskt. Att använda sig av Eurosports eller Dplays fotboll live streams är möjligt. Detta om du inte tidigare har ett konto inne hos Dplay. Skapar du ett nytt konto hos dem så kan du ta del av ett erbjudade. Detta erbjudande kommer låta dig streama El Clasico , och ge dig 30 dagar att testa utbudet inne hos streamsidan.

Vi rekommenderar alla som vill se Real Madrid – FC Barcelona i spanska Supercopa att använda sig av detta erbjudande. Då kommer du inte bara kunna få en live stream från en stormatch, utan den kommer även vara för dig att kolla på.

Detta kommer vara den avgörande matchen som till slut kommer att leda till att ett av lagen tar hem titeln för Supercopa 2017 i Spanien.

Just nu har Real Madrid fördelen på sin sida. Då de tidigare slagit FC Barcelona med 3-1 i den första matchen i Supercopa. Frågan är om Real Madrid kan hålla sin ledning efter att 90 minuter har spelats.

Att vinna Supercopa är viktigt för att sätta skräck i sina huvudkonkurrenter inför alla matcher i La Liga.

cristiano ronaldo får rött kort supercopa 2017

Se Real Madrid & FC Barcelona i La Liga

Det är inte Dplay eller Eurosport som kommer att kunna hjälpa dig när det kommer till att streama La Liga. Skulle du vilja följa Real Madrid eller FC Barcelona i den spanska ligan, så finns det andra knep du kan använda dig av.

Det finns nämligen de sidor som du kan streama La Liga live & hos. Dessa sajter hittar du genom att klicka dig vidare på länken. Där hittar du massor av hjälp för att kunna följa fotbollen i Spanien direkt på din dator eller mobil.

Det är alldeles strax dags för La Liga att spelas igång. Det innebär att både Real Madrid och FC Barcelona snart har sina premiärmatcher. Se till att du är med från början!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1215 Articles