Polen – Sverige: U21 EM live stream & på TV

Då var det dags för Sverige att spela sin andra match i U21 EM. Denna match spelas mot Polen som står som värdnation för mästerskapet. Självklart kommer det finnas goda möjligheter för dig att följa Sverige – Polen via live stream.

Genom att hitta till en U21 stream på nätet så kan du följa alla Sveriges matcher på nätet. Det är ett knep som blivit allt mer populärt på senare tid. Genom att hitta till fotboll live streams så kan du spara massor av tid och pengar.

Läs gärna mer om vilka som sänder matchen mellan Sverige – Polen via stream, eller på din TV. På så vis så riskerar du inte att missa den viktiga gruppspelsmatchen.

sverige polen stream

  • Avspark: Den 19 juni, kl. 20:45
  • Arena: Arena Lublin
  • Sänds hos: Dplay & kanal 5

Streama Polen – Sverige U21

Det är nog inte många i Sverige som har missat att U21 EM 2017 i Polen har dragit igång. I vårt land så är tuneringen väldigt stor. Det märks inte minst på de tittarsiffror som Sveriges matcher har. Både när det gäller via TV & streams men även väl på plats i Polen.

De svenska fansen som just nu finns på plats ville ha en ännu bättre upplevelse av U21 EM 2017 är att streama Sveriges matcher eller se på TV.

Så hur gör du för att streama Sverige – Polen i U21 EM? Jo, det är busenkelt.

Det du behöver göra är att se till att du först bestämmer dig om du vill se matchen vi live stream, eller om du hellre kollar direkt på din TV som sänder matchen.

Om du väljer att leta efter en Polen – Sverige live stream från U21 EM så rekommenderar vi dig till Dplay. Det är nämligen denna streamtjänst som har rättigheter att sända matchen. Väl där inne så behöver du skapa ett konto. Detta konto är helt att skapa online, men för att få tillgång till matchen så krävs premium. Denna tjänst kommer att kosta dig 79 kr i månaden.

En sådan uppgradering kommer inte bara ge dig möjligheter att streama Polen – Sverige U21 EM live. Utan kommer ge dig alla Sveriges matcher från U21 EM 2017.

Vi tycker helt klart att det är en bra investering om du vill se live fotboll direkt i din dator.

Missa inte heller den sista matchen i U21 EMs gruppspel. Streama Sverige – Slovakien U21 live!

Vart sänds matchen på TV?

Om du skulle vara mer intresserad av att se Polen – Sverige på TV så hjälper vi dig självklart med även det. Matcher från U21 EM 2017 kommer att sändas med hjälp av Kanal 5. Det glädjer många i Sverige som har just ett TV-paket som innehåller Kanal 5.

Matchen kommer att starta 20:45, men en stund innan så kommer Kanal 5 att starta sin sändning. Den kommer då inte bara visa Sverige – Polen på TV. Utan kommer även ge dig försnack där experter försöker sig tippa resultat i matchen, och uppdatera dig med nyheter om Sverige U21 landslag.

fotboll u21 em polen 2017

Allt från U21 EM!

Om du skulle behöva hitta mer information om hela tuneringen så har vi en guide. Där kan du enkelt söka upp information om t.ex. Sveriges trupp, matchschema, hur U21 EM går till, samt mer information om live streaming.

Du hittar all information i vår U21 EM 2017 guide – matcher, streams, grupper & regler.

I vår guide så kan du se alla de matcher som Sverige planeras att spela. Det är egentligen det enda du behöver för att hålla koll på Sveriges landslag under U21 EM i Polen.

Där kommer du även hitta till lite speltips som vi har lagt fram inför matcherna. Dessa speltips ger dig inblick hur vi kommer att betta under matcherna. Dessa tips kommer normalt sett upp samma dag, eller dagen innan som matchen kommer att spelas.