Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 8 jun, 2017

Pittsburgh – Nashville: Live stream på Stanley Cup finalen

Säsongen i NHL närmar sig sitt slut. Det kan max bli tre matcher till och just nu är ställningen mellan Pittsburgh – Nashville 2-2 i matcher. Pittsburgh vann senast Stanley Cup förra säsongen medans Nashville har chans på sin första titel.

Är du intresserad av att följa matchen trots att den börjar 02.00 natten till fredag svensk tid är det live stream som gäller.

Se Pittsburgh – Nashville via live stream

För att se Stanley Cup slutspelet via live stream lagligt i Sverige krävs det att du har ett konto hos Viaplay. Det finns tyvärr ingen live stream som är laglig. Men hos viaplay får du en live stream på NHL i mycket god kvalitet som du dessutom kan se i efterhand om du inte orkar vara vaken så sent. Läs vårt inlägg om hur du kan streama NHL slutspelet 2017 för en längre förklaring hur du går tillväga.

Det går att se Pittsburgh – Nashville via live stream på flera olika enheter. Du kan följa Stanley Cup via din smartphone, surfplatta, dator och tv. Det finns alltså inga ursäkter att missa hockey i världsklass.

Matchserien är just nu helt utjämnad men det är Pittsburgh som har hemmafördelen. Matchen inatt spelas i PPG Paints Arena som också är Pittsbrughs hemmaplan. Men i matchserien är det Nashville som har skapat sig momentum och har ett tight grepp om det psykologiska övertaget.

Våra tankar kring matchen

Nashville skulle skriva historia om de vinner årets final av Stanley Cup. Det är första gången i klubbens historia och hockeyintresset i countrymusikens hemstad Nashville har verkligen blommat ut de senaste åren. En Stanley Cup titel kommer garanterat ge hockeyn ett större genomslag i staden.

Hela Nashvilletruppen har sett mycket piggare och mer alerta ut än Pittsburghs. Även om Pittsburgh inte alls spelat på den nivån de kan och har mycket att bevisa tror vi att Nashville vinner nattens match.

Nashville känns som ett jämnare lag och mer konsekventa medans Pittsburgh haft stora problem med sin defensiv och sitt målvaktsspel. Offensiven som varit Pittsburghs främsta vapen har inte heller levt upp till förväntningarna. Ska de ta kommando i matchserien måste Crosby och Malkin visa vägen.

Betting på NHL

Betting på NHL är något som har blivit större och större för oss svenskar. Framförallt när det är så lättillgängligt som det är att betta på nätet. Att följa Stanley cup via live stream samtidigt som man lagt ett odds är en spänning svår att matcha.

Oddsen på att Pittsburgh vinner inatt är 2.10 på Pittsburgh och 3.00 på Nashville. Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder förstklassiga odds på NHL.

Vi tror som sagt på Nashville är det laget som kommer stå som vinnare efter 60 minuter. Vi förutspår att Filip Forsberg gör två mål assisterad av den hårt jobbande Viktor Arvidsson och Pekka Rinne håller nollan i kassen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar