Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 aug, 2017

Östersunds FK – PAOK: Streama Europa League play-off

Som du säkert redan visste om så har vi endast ett svenskt lag som kan gå vidare till Europa League. Det är Östersunds FK som har chansen att vinna mot PAOK i deras matchserie, för att sedan bli klara för Europa League 2017/2018.

Självklart är det många som kommer leta efter live streams till matchen mellan Östersunds FK och PAOK inför avgörandet.

Behöver du hjälp med att streama Östersunds FK och PAOK den 24 augusti? Då har du hamnat på helt rätt sida. Vi kommer nämligen hjälpa dig att veta vart matchen mellan Östersunds FK och PAOK kommer att sändas.

 • Avspark: Den 25 augusti, kl. 19:00
 • Arena: Jämtkraft Arena
 • Sänds hos: Osdsport ( )

ÖFK – PAOK live stream

Matchen som kommer att spelas i Europa Leagues play-off kommer du inte kunna streama hos de stora aktörerna. Bland de stora streamsidorna så räknar vi in Cmore, Viaplay, TV4 eller SVT. Ingen av dessa kommer att sända ÖFK – PAOK ikväll.

ÖP kommer dessvärre inte ha en ÖFK – PAOK live stream redo och klar för alla fotbollsintresserade svenskar.

Det var länge oklart om vart det finnas streams för Europa League play offs avgörande. Detta tills att ett pressmeddelande från ÖFK kom ut på nätet. Det är nu osdsport.se som kommer att sända matchen helt för alla intresserade.

Vi kommer självklart att försöka uppdatera under dagen om vi hittar en streamsida eller TV-kanal som kommer att sända live från ÖFK – PAOK.

Vi tycker det är väldigt synd att inte fler aktörer har valt att lägga sig i rättigheterna att sända Östersunds match mot PAOK. Det är en av få matcher i Europa Leagues kval som vi inte kan sända i Sverige. Vilket vi ser mycket negativt på.

Matchen som spelas ikväll mellan Östersunds FK och PAOK kan bli årets bästa matchen för något av alla lag i Allsvenskan. Skulle ÖFK klara av sitt grekiska motstånd så är det många i Sverige som kommer bli besvikna på att de inte kunde följa Östersund via live stream.

Tidigare i år så har vi sett Östersunds FK storspela mot andra lag i Europa League. Inte minst när de överraskande slog ut det turkiska storlaget Galatasaray.

Se på TV?

Att kunna sända matchen live med hjälp av TV är något som inte kommer vara möjlig i nuläget. Likt som när det kommer till att streama Östersunds FK och PAOK, så är det ingen som har rättigheter att visa matchen.

Istället kommer det att sändas andra matcher från Europa League kvalet. Dessa matcher kommer att sändas på inne hos Unibet. En sajt där du kan ta del av live streams först efter att du lagt ett spel på odds.

Inne hos Unibet kommer alla aktiva spelare att kunna sända följande matcher från Europa League kvalet.

 • AEK Laranca – Viktoria Plzen
 • Maccabi Tel Aviv – Rheindorf Altach
 • Red Bull Salzburg – Viitrrul Constanta
 • Zenit St Petersburg – FC Utrecht
 • Fenerbache – Vardar Skopje
 • FC Midtjylland – Apollon Limasol
 • FK Shkendija – AC Milan
 • Rosenborg – Ajax
 • Crvena Zvezda – FC Krasnodar

Om du vill följa utveckligen mellan Östersunds FK – PAOK live så finns det fler knep än att streama matchen. Det går nämligen att följa direktrapportering, fotboll live scores eller lyssna på matchen på radion. Vi kommer som tidigare nämnt att uppdatera dig som läsare om vi hittar ett sätt att streama ÖFK – PAOK ikväll.

Det såg länge ganska mörkt ut att kunna se matchen live. Det är nu möjligt med hjälp av Östersunds egna sportsida när det kommer till direktsänd fotboll med ÖFK.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar