Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 nov, 2017

Streama Östersund – Zorya Luhansk: Live TV i Europa League

Det är äntligen dags för Östersunds FK (ÖFK) att fortsätta sin resa i Europa League. Deras nästa match kommer de att spela mot Zorya Luhansk från Ukraina. Här kommer vi hjälpa dig att hitta en Östersund – Zorya Luhansk stream, så du kan följa matchen live.

Självklart är det många i Sverige som kommer vilja streama Östersund – Zorya Luhansk i Europa League. Mycket av detta är tack vare de framgångar som ÖFK redan har åstadkommit i turneringen. Zorya Luhansk ligger i skrivande stund på en andra plats i deras grupp. Det är ingen hemlighet att de har planer på att vinna mot Östersund.

Här nedanför kommer du kunna läsa mer om hur du ser matchen via live stream eller direkt kunna följa Östersunds FK i Europa League på din TV. Det är egentligen allt du behöver veta för att kunna sända Östersund – Zorya Luhansk live online eller på din TV.

  • Avspark: Den 19 november, kl. 19:00
  • Arena: Jämtkraft Arena
  • Live streaming: Dplay
  • Live score & odds: bet365
  • TV-kanal: Kanal 9

Östersunds FK – Zorja Luhansk stream & TV

Att ÖFK har överträffat sig själva i årets upplaga av Europa League är ett faktum. De ligger nu på bästa tänkbara placering i sin grupp. Närmaste konkurrenten i skrivande stund är just Zorya Luhansk. De har endast en poäng upp till det svenska laget, vilket bäddar för en mindre gruppfinal den 23/11.

Som vi tidigare nämnde så är det många i Sverige som är intresserade av att se Östersund – Zorja Luhansk stream online. Därför hjälper vi dig att direkt hitta en sida som kommer sända matchen. Rättigheterna för att kunna streama Östersund – Zorya Luhansk har Discovery. Vilket innebär att det från deras streaming sidor som du kan se matchen live.

De sajter som drivs av Discovery i Sverige är Eurosport Player och Dplay. Dessa sajter kommer dessvärre inte låta dig streama Östersund – Zorya Luhansk . Det krävs nämligen att du är en medlem som har ett abonnemang hos dessa tjänster. Mer om allt detta och hur du kan starta din live stream finns här nedanför.

tabell europa league

Här ovanför har vi bifogat en tabell som gäller i Grupp J inför matchen mellan Östersund – Zorya Luhansk

Vart live streamar jag matchen?

En live stream till matchen kommer vara möjlig att använda sig av inne hos Dplay. Det är denna aktör som valt att köpa upp rättigheter för att sända Östersunds FK – Zorya Luhansk online.

Hos Dplay så erbjuder de dessvärre inga Europa League streams. Däremot så kommer du att köpa premium för endast 79 kr/månaden. Vilket vi tycker är en billig avgift för att sedan kunna streama Europa League & Östersunds FKs äventyr i en av världens största fotbollstuneringar.

Nedanför ger vi dig de steg som du bör gå igenom för att direkt kunna streama Östersunds FK – Zorya Luhansk. Våra tips kommer att ge dig premium inne hos Dplay, och ge dig möjligheten att strömma massor av fotboll, sport, film och serier.

  • Gå vidare till Dplay
  • Registrera ett konto
  • Uppgradera till premium (79 kr/mån)
  • Gå till alla Europa League live streams
  • Streama Östersund – Zorya Luhansk live!

Vart sänds matchen på TV?

Om du hellre avnjuter fotboll på TV så kommer matchen även att sändas via en TV-kanal. Den kanal som kommer sända matchen är Kanal 9, och ingår i Discovery som också driver streamingsidan Dplay.

Kanal 9 är en TV-kanal som ofta ingår i de TV-paker som anses som standard. Det innebär att många i Sverige kommer att kunna slå på sin TV, välja Kanal 9, och sedan kunna se Östersunds FK – Zorya Luhansk live.

Oavsett vilket knep du väljer för att se Europa League på, så tror vi inte att du kommer bli bli besviken på den kvalité som erbjuds av Dplay eller Kanal 9.

öfk spelar fotboll

Starkare ÖFK idag!

Att ÖFK är ett lag som är redo för Europa League är det många som kan ha åsikter om. Det var inte längesen som Östersunds FK spelade långt ifrån Allsvenskan, och långt ifrån fotbollens finrum.

Nu har klubben från Jämtland ryckt upp sig flera nivåer. De matcher som ÖFK spelar idag håller en såpass hög klass att man kan slå ut stora klubbar som Galatasaray och PAOK från kvalet. De är många som gärna sänder ÖFK matcher idag i Europa League. Många gynnar nämligen Östersund den framgång som de kämpat för. Många fans till andra klubbar i Allsvenskan har därför inte riktigt den rivaliteten i blicken.

Under de första, och inledande matcherna så har Östersund fortsatt att imponera på oss i Sverige, och övriga Europa. De leder just nu sin grupp efter spelat dubbelmöte mot Athletic Club de Bilbao och en match vardera mot Hertha Berlin och Zorya Luhansk.

Östersunds FK har idag blivit en mer folkkär klubb än vad andra klubbar i Allsvenskan har lyckats med. Därför tror vi att det blir ett ganska högt tryck för att se ÖFK returmatch idag mot Zorya Luhansk.

Se till att du är med från början med att streama matchen direkt på nätet, eller kollar på Europa League från din TV.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar