Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 dec, 2017

Streama Östersund – Hertha Berlin: TV, live stream & odds

Just nu är Östersunds FK redan vidare i Europa League. Nu handlar de mer om de ska vinna sin grupp eller placera sig tvåa. Sista matchen spelas mot Hertha Berlin på bortaplan.

Vi kommer självklart hjälpa dig med att streama Östersund – Hertha BSC Berlin. Det är många i Sverige som gärna följer Östersund i Europa League med live streams.

Vi kommer här att redogöra för dig vart matchen kommer att sändas på TV eller hur du hittar Östersund – Hertha Berlin stream online. Vår hjälp är helt , och kommer direkt guida dig rätt.

 • Avspark: Den 7/12, kl. 21:05
 • Arena: Olympiastadion
 • Live stream: Dplay
 • Live score & odds: bet365
 • TV: Kanal 9

Hertha Berlin – Östersund stream

Det är många som förvånas över vilka framgångar som ÖFK har gjort under Europa League. Att ens Östersunds FK skulle ta sig till turneringen ser många som en överraskning i sig.

Därför är det ännu fler som häpnas över att ÖFK nu leder sin grupp före Hertha Berlin, Athletic Bilbao och Zorya Luhansk.

Nu kommer Östersunds FK – Hertha Berlin spela match i den andra spelomgången i Europa League. Vi har redan lovat att vi ska hjälpa dig med att streama Östersunds FK – Hertha Berlin i Europa League. Därför kommer vi här visat dig vägen till de hemsidor som sänder Europa League.

En ÖFK – Hertha Berlin stream kommer att finnas tillgänglig inne hos två populära streamtjänster. Den ena är Eurosport Player, och den andra är Dplay.

Du kan själv välja vilken tjänst som du vill ta hjälp av när du vill streama ÖFK – Hertha Berlin online. Dplay och Eurosport har varit framstående när det kommer till att sända Östersunds matcher i Europa League.

Dplay och Eurosport är två tjänster som styrs av samma aktör – Discovery. Det innebär att Discovery har de rättigheter som krävs för att streama Östersund – Hertha Berlin live.

öfk

?

Är det då att starta en Östersund – Hertha Berlin stream från Europa League. Nej, tyvärr är det inte att streama matchen, men det är heller inte så dyrt. Genom att köpa premium inne hos Dplay eller Eurosport så lägger du endast 79 kr i månaden. Då kommer du få massor av sport att kolla på. Inte minst Europa League matcher, och en ÖFK – Hertha Berlin stream.

Nedanför så kommer vi förtydliga hur du bör göra för att streama ÖFK i Europa League.

 • Skapa konto hos Dplay eller EurosportPlayer
 • Skaffa ett tillhörande premium för 79 kr
 • Gå till alla sport streams
 • Börja streama Hertha Berlin – Östersund i Europa League

Sänds på TV

Det kommer även att finnas sändningar från matchen på din TV. Ett vanligt kanalutbud innehåller oftast den kanal som sänder Östersunds match mot Hertha Berlin.

Vilken TV kanal sänder matchen?: Kanal 9

Det är ingen slump att kanal 9 har valt att sända live från matchen mellan ÖFK – Hertha BSC Berlin. De har märkt av att det finns ett stort intresse från svenskar att kunna se Europa League efter att Östersunds FK lyckats med att ta sig dit.

Mer om: Streama matcher i Europa League

hertha berlin spelar match mot ÖFK

Vinna matcher i Europa League

Det är ingen hemlighet att det finns mycket att vinna i stora turneringar som Europa League. Utöver chansen att gå hela vägen till final så är det mycket annat som lockar.

Att bara komma med i Europa League innebär väldigt stora intäkter till lagen. Dessutom får de fler chanser att sälja biljetter till sin arena inför de heta matcherna i Europa League. Till exempel så räknar Östersunds FK med att många fans tar sig till arenan den 28/9, då de möter Hertha Berlin på Jämtkraft Arena.

Just nu har ÖFK hamnat i det kanske märkliga läget. De leder gruppen och är ensamma med tre poäng. Dessutom har laget visat sig vara mycket vassa på sin hemmaplan i Östersund. Där spelar de på konstgräs med oftast kalla temperaturer. Vilket tidigare har chockat både PAOK från Grekland och Galatasaray från Turkiet.

Frågan blir nu hur stora chanser och odds som ÖFK har att vinna mot Hertha Berlin i sin andra match i Europa League.

östersund europa league live stream

Spela live på odds

Det absolut bästa du kan göra för att höja spänningen inför Östersunds sista gruppspelsmatch i Europa League är att spela på odds. Genom att betta på en match som du samtidigt kan streama live är något som många gör. Det blir självklart mer spännande att se en match som du kan vinna pengar på.

Östersunds FK är redan klara för att ta sig vidare till finalspel. De ligger först i gruppen i skrivande stund, och kan skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att få en enklare motståndare i Europa League finalerna. Det kommer med andra ord inte finnas några tvivel om att ÖFK kommer att gå för fullt. Å andra sidan så har ett Hertha Berlin som inte alls haft samma flyt. De bottnar nu i grupptabellen, och kan inte på något vis ta sig vidare. Frågan är hur mycket kraft de kommer att lägga på att hjälpa Zorya Luhansk och Athletic Bilbao som nu jagar Östersund i gruppen.

Skulle Hertha Berlin haft mer att spela för så skulle Östersunds FK ha en mycket svår match framför sig. Nu vet vi inte riktigt hur tankarna går i det tyska laget. Därför kommer vi inte spela på någon vinnare, utan på att det blir lite mål. Du hittar vårt lilla speltips och vilka odds vil spelar på här nedanför.

 • Speltips: – 2,5 mål i matchen
 • Odds: 1.72
 • Oddssida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar