Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 dec, 2016

Ny design & layout hos Bet365

Vi trodde knappt att det gick att förbättra den bettingupplevelse som redan fanns hos Bet365. Vi verkade ha fel. Nyligen lanserade bookmakern sin nya design. Vi var självklart nyfikna och granskade deras förändringar.

Många spelare kan bli oroliga när en bookmaker på nätet gör förändringar. Men oroa dig inte!

Skulle du sedan länge ha ett spelkonto hos Bet365, och anse dig ha koll på deras betting. Då kommer du inte ha några problem att navigera dig trots deras nya design. Det gör nämligen deras spelsajt ännu enklare, och inte tvärtom!

Enklare bookmaker – Samma höga odds!

Det råder inget tvivel om att Bet365 är en bettingsajt som hela tiden vill bli snäppet bättre. Trots att de redan enligt många räknas som världens bästa bettingsajt.

För att bli ansedd som världens främsta bookmaker så krävs ett enormt arbete. Det gäller att inte tumma på oddsen, samtidigt som att spelsajten ska kännas fräscht och modern.

Det gäller med andra ord att förnya sig, samtidigt som man alltid står kvar vid riktigt bra odds!

Det är precis det som sker inne hos Bet365!

Mer färg!

En efterfrågan som Bet365 har försökt lösa i deras nya design är att blanda mer färger. I deras nya layout hittar vi sporter som är markerade med en speciell färg.

T.ex. är basket markerat med orange, fotboll markerat med grönt, och ishockey markerat med ljusblå.

Dessa färger gör det enklare för dig att hitta bets och spel som du främst är intresserad av.

Modernt & enkelt!

Förändringarna är inte speciellt stora, men ändå gjort ett stort lyft för hela bookmakern. I deras nya design kan du enklare få en tydlig överblick för alla intressanta matcher.

Du får även fler odds direkt på deras bettingsajt. Tidigare var du tvungen att klicka dig i på de flesta matcher för att se vilka odds som erbjöds.

Nu kan du istället direkt se vilka odds som gäller för de matcher som spelas live eller inom snar framtid. Det kan locka dig till att lägga riktigt bra spel för dina pengar.

Live streama sport som vanligt!

Det sker inga nyheter inom alla live streams. Där är allt precis som innan. Med hjälp av deras flash så kan du välja massor av direktsänd sport direkt hos din bookmaker!

Helt !

Då tänker du kanske, jaha.. är det fotbollsmatcher från den mongolska ligan då eller?

Nej! Det är fotboll från stora ligor ute i Europa. Med hjälp av ett spelkonto på Bet365 så kan du streama alla matcher från Serie A, Tyska Bundesliga, Ligue 1 och La Liga. Se till exempel helgen stora match – El Clasico & live!

Många förvånas över hur mycket fotboll de kan se med hjälp av ett konto hos Bet365!

Vårt tips är därför att du testar att bli medlem och börjar spela på odds. Sedan följa matchen via live streams hos Bet365, Bättre bettingupplevelse än så får du inte!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar