Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

Nederländerna – Bulgarien: Streama VM-kvalet online

Det är en jämn grupp där mycket kan hända. Bulgaren har fortfarande chans att nå playoff, precis som både Sverige och Nederländerna. Matchen mellan Nederländerna – Bulgarien handlar om otroligt och poäng som kommer vara avgörande. Så räkna med en het match att följa via live stream. Hur du snabbast hittar en live stream går att läsa i vår artikel.

En vinst för något av lagen kommer dock inte leda till att de tar över andraplatsen från Sverige. Om vi förutsätter att Sverige vinner mot Vitryssland. Det kommer vara intensiva matcher för oss som tittar via live stream och det kommer bli långa svettiga minuter. Se till att vara förberedd med en live stream så du inte missar början av matchen.

Nederländerna firar ett mål i VM-kvalet

  • Matchstart: Söndag 3 sep, 18:00
  • Spelplats: Amsterdam Arena, Amsterdam
  • Visas hos: Dplay live stream

Såhär följer man Nederländerna – Bulgarien via live stream

Det är väldigt enkelt att komma igång med en live stream på VM-kvalet mellan Nederländerna – Bulgarien. Först gäller det att ha koll på vart matchen sänds via live stream. Rättigheterna för att sända VM-kvalet i Sverige äger Dplay.

Det är även hos Dplay man ser matchen mellan Nederländerna – Bulgarien via live stream. För att få tillgång till streamen krävs det att man skapar ett konto med premiumversionen. Då får man möjlighet att följa massvis med sport via live stream. Sedan är det bara att starta live streamen när sändningen börjar.

Så enkelt är det att se när Nederländerna möter Bulgarien på stream online. Det går på ungefär en minut att fylla i det som krävs för att skapa ett konto. Samtidigt som Nederländerna – Bulgarien spelar även Vitryssland mot Sverige. Och det går att se Vitryssland – Sverige via live stream på samma streamingtjänst som den andra matchen.

All press ligger på Nederländerna i matchen och ingen räknar med att Bulgarien kommer vinna på bortaplan. Det verkar som att Bulgarien trivs i rollen som underdog och en liten underskattning från Nederländerna kan stå sig dyrt.

Arjen Robben i Nederländernas tröja

Nederländernas chanser på playoff

Det ser tungt ut för Nederländerna även om chansen fortfarande finns att de tar sig till playoff. Då måste de vinna mot Bulgarien, Vitryssland och Sverige. Samtidigt måste de gå om Sverige på målskillnad. Innan matchen mot Bulgarien har de +3 mot Sveriges +7 i målskillnad.

Sveriges chanser att ta sig vidare till VM ser helt klart bättre ut. Bulgarien är även dom med i striden om VM-spel. Vinner de mot Nederländerna har de en skaplig chans att ta sig vidare.

Många i Nederländerna kommer se ett misslyckat kval till VM som en stor flopp och besvikelse. Det är en fotbollsnation med många riktigt duktiga världsspelare. Men de verkar på senare år inte fått det att stämma överhuvudtaget i landslaget. Slutspurten kommer bli spänningsfylld och det är bara att vänta och se.