Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 dec, 2018

MFF:s startelva: Dessa 11 ska ta laget vidare i Europa League

Malmö FF kliver ikväll ut på Vodafone Arena i en helt avgörande match om avancemanget från gruppspelet i Europa League. Uwe Rösler har nu presenterat den startelva som ska ta sig an utmaningen, där Malmö måste vinna för att ta sig vidare.

Malmös grupp i Europa League är oerhört jämn, och inför den sista omgången har samtliga fyra lag – Genk, Besiktas, Sarpsborg och Malmö – chans att gå vidare men likväl riskerar de att åka ut.

MFF spelar borta mot Besiktas, och seger är det enda alternativet för himmelsblått om de vill gå vidare. Seger garanterar också avancemang.

Nu har Malmös tränare presenterat sin startelva till matchen, och det har även Besiktas tränare gjort. Se elvorna nedan! Vill du se matchen? Läs om hur du gör för att hitta din Besiktas – Malmö live stream!

Besiktas:

Karius
Toköz – Uysal – Vida – Adriano
Ljajic – Medel – Özyakup
Quaresma – V. Love – Pektemek

Malmö:

Dahhlin
Vindheim – Nielsen – Bengtsson – Safari
Traustason – Bachirou – Lewicki – Rieks
Antonsson – Rosenberg

Besiktas har en del stora avbräck, då Pepe, Jeremain Lens och Ryan Babel alla tvingas avstå matchen på grund av skadekänningar. Men Ricardo Quaresma, Adem Ljajic och Gary Medel är knappast några dåliga spelare.

Hos Malmö petas Anders Christiansen, medan Marcus Antonsson äntligen är tillbaka i lagets startelva efter den senaste tidens bänknötande.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar