Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 maj, 2017

The Mauler vinner UFC-match: Highlights & friar till flickvän

Strax innan 22:00 svensk tid så knockade Alexander ”The Mauler” Gustafsson ut sin motståndare Teixeira. Detta i den femte och sista ronden i den stora matchen för UFC eventet i Stockholm.

Det var inte bara hans knock out som stod högst på listan av highlights från matchen. Direkt efter han blivit korad som vinnare så friade han till hans flickvän Moa Johansson. Som självklart sa ja.

Här har vi samlat höjdpunkter och highlights från den stora matchen. Vinsten innebär att The Mauler nu kan slåss om mästarbältet bland de allra bästa UFC fighters i världen. Där kan du även se The Mauler fria till sin flickvän live i Globen.

Vi kan både hjälpa dig med att hitta de bästa oddsen. Det går även fint att läsa mer om hur du kan streama Gustafsson vs Smith live på nätet.

The Mauler knockar ut Glover Teixeira.

Höjdpunkter med Alexander ”Mauler” Gustafsson – Teixeira

Ja, det var minsann en händelserik match mellan The Mauler och Teixeira som publiken i Stockholm bjöds på.

Matchen dominerades i stundtals av den lugna svensken som ofta slängde snabba slag och sedan rymde från obekväma situationer. Alexander Gustafssons hade flera höjdpunkter i matchen där vi trodde han skulle vinna på KO.

All respekt till Teixieras haka som klarade inte bara av en attack, utan flera hårda smällar mot bl.a. näsa och haka.

Inför de sista ronderna så kändes svenska UFC fightern Alexander Gustafsson väldigt trygg i sin boxning och många i publiken bara väntade på ett avslut.

Så blev det också. Ett avslut kom i mitten av den sista ronden när The Mauler stod för en mästerlig attack. Han träffade inte bara en, inte bara två, utan tre uppercuts innan Teixiera blev för groggy för att hålla garden uppe. Då var det bara för Alexander Gustafsson att få in en sista smäll för att avsluta matchen med en knock out.

En mycket underhållande match som innehöll mycket fantasi från svensken som vi nu vill se mer av. Inte minst när han kommer att tävla om mästartiteln och äran att få lyfta bältet.

Kolla in de höjdpunkter och highlights som finns för matchen för att få en bild och sammanfattning av hans fight live i Stockholm.

The Mauler friar till hans flickvän Moa Johansson live i Globen.

The Mauler friar live i Globen

Som vi tidigare nämnde så slutade inte glädjen för The Mauler efter att domaren sträck hans hand upp i luften. Publikens jubel ville knappt tystna, men när det väl gjorde det så kom hans flickvän Moa Johansson upp i ringen.

Där förklarade The Mauler att han var stolt över att ha henne som flickvän, och inte kunde tänka sig en bättre mamma för sitt barn. Han avslutade med att fria till flickvännen som naturligtvis sa ja på hans frieri inför alla fans i Globen.

En helt otrolig UFC kväll som inte kunde få ett bättre avslut!

Kan du inte få nog av UFC? Se hur du kan streama UFC live på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar