Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 feb, 2019

Streama Chelsea – Malmö FF: Se matchen via live stream

Om du vill streama Chelsea – Malmö FF i Europa League har du kommit alldeles rätt. Vi visar dig hur du gör för att titta på Chelsea – Malmö FF via live stream, direkt på nätet.

Läs vidare för att se hur du kan kolla Chelsea – Malmö live på internet.

Vill du titta på sport online? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se live stream av sport på nätet!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Chelsea FC – Malmö FF, sextondelsfinal i Europa League, match 2 av 2
  • Datum & tid: Torsdag 21 februari, kl. 21:00
  • Arena: Stamford Bridge, London

Streama Chelsea – Malmö

Många kommer att vilja se Chelsea – Malmö FF live i Europa League, när lagen möts på Stamford Bridge. De 41 000 biljetterna går åt som smör, och till Malmösektionen är det utsålt sedan länge. Men det finns fler sätt att kolla på matchen, och i den här texten visar vi dig hur du kan se den på internet.

Det är nämligen så att Europa League sänds direkt på Eurosport Player, där det går att se Chelsea – Malmö direktsänt. Skapa ett konto på sidan och titta på matchen.

Eurosport Player är en välfungerande tjänst där du kan se matchen i hög upplösning och även med bra ljud. I sändningen får du höra duktiga kommentatorer, och i studion dirigerar Kim Källström och bidrar med sin speluppfattning.

Sändningarna på sidan fungerar alltid utan problem och utan störningar. Sätt dig i soffan, slappna av (så gott det går) och se matchen direktsänt!

Du måste ha ett premiumkonto för att se Chelsea – Malmö, vilket inte är dyrt utan kostar endast 79 kronor i månaden. Det är ej heller någon bindningstid. Du kan se alla matcher från Europa League med ett sådant konto.

  • 1. Gå till Eurosport Player
  • 2. Bli medlem
  • 3. Köp ett premium-abonnemang för blott 79 kr (utan bindningstid)
  • 4. Hitta alla Europa League live streams, och välj den match du vill se.
  • 5. Streama Chelsea – Malmö FF live!

Se Chelsea – Malmö FF på TV

Det går även att se Chelsea – Malmö på TV. Matchen visas på Kanal 9, med sändningsstart redan klockan 19:30. Matchen föranleds av en och en halv timmes försnack, då du får se landslagslegendaren Kim Källström och profilen Simon Bank prata upp matchen. Precis som i Malmö förra veckan alltså. Denna gång leds de dock av programledaren Tommy Åström, istället för Karin Frick.

Avspark för matchen är satt till klockan 21:00, vilket sker alldeles efter att vi fått höra Europa League-hymnen pumpas ut i högtalarna på Stamford Bridge i London. Kommentatorerna till matchen är Niklas Jarelind och Djurgårdsprofilen Johan Arneng.

Saknar du kanalen som sänder matchen (Kanal 9) kan du ändå se matchen på TV, om du kopplar din sändning från Eurosport Player från mobil, dator eller surfplatta till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-sänds i : Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:30

Inför matchen

Det är ännu oklart vad Chelsea skickar ut för lag på planen inför denna match, och det är möjligt att till exempel Eden Hazard vilas. Laget spelar nämligen final i engelska ligacupen på söndag, och man har trots allt ett rätt bekvämt resultat att gå på från förra torsdagen.

Chelsea har fortfarande en del turbulens och en svajig form. Maurizio Sarri ryktas bort, och klubben sägs vilja ersätta honom med Zinedine Zidane. Under de senaste veckorna har Chelsea förlorat mot Bournemouth och Manchester City med 4-0 respektive 6-0, men även vunnit mot Huddersfield med 5-0.

Malmö FF spelade mot Degerfors i helgen, och vann med 3-2 tack vare ett sent avgörande.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar