Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 jan, 2017

Mali – Egypten: Öppningsmatch mellan två starka lag

Det afrikanska mästerskapet har dragit igång ordentligt när Mali spelar mot Egypten den 17/1. Matchen finns självklart att streama online, eller se via TV. Perfekt för dig som vill följa turneringen på bästa möjligt sätt från Sverige.

Vi kommer i vår artikel både hjälpa dig att streama Mali-Egypten i afrikanska mästerskapet, samt ge dig speltips inför matchen. Dessa tips riktar sig främst till dig som vill spela på odds, eller tippa matcher i den afrikanska cupen.

Det är verkligen något speciellt med de afrikanska mästerskapen i fotboll. Det är inte bara på planerna det är stort fokus. Folket och fotbollsfansen har en enorm skicklighet i att skapa en riktigt härlig atmosfär på läktaren.

Avspark: Den 17/1, kl 20:00
Arena: Stade de Port-Gentil
Visas hos: Bet365 live streams

Vi tippar på Egypten!

Inför de afrikanska mästerskapen 2017 så har vi tittat närmare på Egypten, och tror laget har goda chanser att komma långt i tuneringen. De ställs på prov direkt mot Mali, som anses vara den näst starkaste konkurrenten i grupp D.

Vi tror inte att Mali kommer att stoppa Egypten och deras framfart mot finalspelet, utan får hoppas på att ta poäng i deras andra matcher istället.

Egypten har totalt 10.00 x din insats på att vinna hela det afrikanska mästerskapet 2017. Det är ganska låga odds för att inte ens ha spelat en enda match ännu. Det vittnar om att Egypten är en av de favoriter som finns just nu.

Att inte känna till mycket om de afrikanska mästerskapen, eller ha dålig koll på landslagen är inte alltid en nackdel. Vi märker att bet365 och andra oddsportaler erbjuder höga odds på de flesta matcherna. Faktum är att vi just nu hittar helt klart bäst odds på fotbollsmatcher i afrikanska mästerskapen inne hos bet365.

Där finns nu stora chanser för dig att plocka hem en och annan vinst, genom att ha bättre koll på landslag i Afrika än vad bet365, eller andra oddssidor har.

Vi tippar: Egypten vinner matchen
Odds: 2.10 hos bet365

Streama matchen live

Skulle du vilja se matchen mellan Mali och Egypten den 17 januari? Då kan du streama de allra flesta matcher från det afrikanska mästerskapet via din dator. En av matcher som du kan streama är just Mali – Egypten.

Intresset för den afrikanska cupen är ganska stort i Sverige, och många kommer söka sig efter sändningar och TV-kanaler som visar matcherna.

Genom att följa våra enkla knep nedanför så kan du snabbt och enkelt få tillgång till afrikanska mästerskapen live streams. Dessa streams är fullt lagliga, och kostar inte dig något att använda. Däremot behöver du se till att du har pengar på ditt konto som du kan spela med.

Inne hos den kombinerade bettingsajten, och streamingtjänsten kan du nämligen se fotboll från många delar av världen. Nu har de fått rättigheter att visa en internationell och stor turnering i Afrika.

Steg för att streama hos bet365

  • Bli medlem hos bet365
  • Gå till bet365 live streams
  • Streama de matcher du vill se!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar