Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 sep, 2017

Makedonien – Albanien: Live stream på VM-kvalet

Albanien har fortfarande en chans att ta sig vidare till playoff i VM-kvalet. För Makedonien är det dessvärre kört och laget har inget betydelsefullt att spela för. Men tar inte Albanien tre poäng ikväll är drömmen om VM i Ryssland så gott som bortblåst. Matchen går utmärkt att följa via live stream och vi visar vart du hittar en bra stream.

Sätt igång din live stream på Makedonien – Albanien nu direkt och var redo vid avspark. Det är en enkel process och du kommer snabbt att ha en live stream uppe. Fram tills matchen finns det mängder av andra matcher att följa via live stream.

Albanien efter mål mot Makedonien i kval till VM

  • Avspark: Idag, 20:45
  • Spelplats: Stadion Mladost, Strumica
  • Visas hos: sky sports live stream

Se Makedonien – Albanien via stream från VM-kvalet

Albanien har tuffa matcher kvar att spela och detta är en match de verkligen måste ta poäng i. Efter Makedonien möter de Spanien och Italien. Sista matchen mot Italien kan därför bli helt avgörande om vilka som tar andraplatsen.

För att se Makedonien – Albanien via live stream krävs det att man vänder sig till sky sports. Det är dom som sänder matchen och där hittar du även flera andra av kvällens VM-kvalmatcher. Det är en seriös streamingtjänst som erbjuder bra kvalitet i både bild och ljud.

Att vi sportälskare väljer att se fotboll och annan sport via live stream istället för att följa en tv-kanal är inte särskilt konstigt. En live stream på Makedonien – Albanien håller alltid hög kvalitet och man kan se matchen på flera olika enheter. Många kanske bara använder sig av en dator och inte har en teve exempelvis.

Så när man ser Makedonien – Albanien via live stream kan man alltid förvänta sig att bilden håller god kvalitet om man går via en seriös streamingleverantör. Se till att starta upp din live stream i lagom tid för att inte missa något från matchen mellan Makedonien och Albanien.

Se Albanien via stream online och deras sista försök att knipa andraplatsen i gruppen. För att Albanien ska ha en chans måste de stå för en heroisk insats. Men skrällar i VM-sammanhang har hänt tidigare och ingenting är omöjlgit.

De får helt enkelt börja sin resa mot playoff på allvar ikväll. Vi som följer matchen via live stream kan förvänta oss en matchbild där Albanien för större delen av spelet. Går på mycket avslut och försöka jobba vidare på en tidig ledning. Vi kan garantera att det kommer bli en spännande match att se via stream.

Albaniens herrlandslag i fotboll inför match

Albanien bakom Italien och Spanien

Spanien leder gruppen med tre poäng och ser ut att gå ur gruppen som segrare. Italien ligger fyra poäng framför Albanien så möjligheten finns fortfarande då det är nio poäng att spela om. Albanien tappade onödiga poäng mot Israel vilket gör uppgiften ännu svårare än vad den behövt vara.

Nu har Albanien inte playoffplatsen i egna händer som man hade kunnat ha. Utan Italien behöver som sagt förlora minst två av de sista tre matcherna för att Albanien ska ha chans att gå om. Hur det går återstår att se och först ska Albanien möta Makedonien.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar