Live betting: Spela på odds live i matchen

Det är många i Sverige som har förstått grejen med att spela på live betting och live odds ute på nätet. Att spela på en match som pågår innebär stor spänning.

Speciellt spännande blir det om du har möjlighet att streama matchen samtidigt. Då kan du i realtid både följa matchen & även spela på live betting. Bättre än så tror vi knappast en fotbollskväll kan bli!

För att kunna spela på live odds så behöver du först hitta en modern bookmaker. De allra bästa bettingsajter erbjuder nämligen den nya funktionen – livebetting. Följ våra tips, och du hamnar rätt!

Två av världens främsta bettingsidor online erbjuder naturligtvis live betting & odds. Dessa två sajter ser även till att krydda till din upplevelse av fotboll lite extra. Till alla odds så har de även blandat in live streams.

Få mer information om vilka dessa bettingsidor är, och hur du kan spela på odds live via betting genom att läsa. Vi samlar all information och tips du behöver veta om live bets innan du börjar spela.

Hur fungerar live betting online?

Har du spelat på vanlig betting inför en match så känner du till att du kan välja 1, X, eller 2. När du valt ett resultat så kommer din bookmaker online att räkna ut ett odds. Detta odds kommer du sedan att kunna multiplicera med din insats om ditt speltips lyckas.

När du spelar på vanliga odds så behöver du lämna in ditt speltips innan matchen startar. Det behöver du inte göra med live betting.

Genom att spela på live odds så kan du betta under tiden som matchen pågår. Det innebär att du kan streama fotboll och samtidigt kunna spela på matchen via din dator eller mobil. Vilket passar de fotbollsfans som älskar att spela på odds, samtidigt som de kan se matchen de spelar på live.

Vi, och många andra människor har funnit stor glädje i att spela live betting online. Det märks inne hos Bet365 & Unibet som är två bettingsajter som visat framfötter när det kommer till live odds på nätet.

Att spela på odds live i en match är främst vanligt inom fotboll. Det är däremot inte den enda sporten där de erbjuds denna form av odds i realtid. Ute bland våra bookmakers så hittar du live betting på sporter som ishockey, basket, handboll, tennis och golf.

Vart kan jag spela på odds live?

Hos oss på Sportal så ser vi till att inte bara reda ut begreppet live betting. Vi ser även till att tipsa om några bettingsidor som erbjuder dig att spela på live odds.

Främst tipsar vi om de sidor som vi tycker erbjuder bäst live odds. Det innebär helt enkelt de bookmakers som oftast erbjuder högst odds på de matcher som pågår. Till dessa sajter hör självklart Bet365 & Unibet till.

För att se ytterligare information om Unibet & Bet365 livebetting så har vi bifogat in lista. Där hittar du allt du behöver veta för att bli medlem hos en grym bookmaker med betting live.

Självklart så erbjuder världens största bookmaker live betting. Bet365 erbjuder inte heller vilka odds som helst.

Unibet ser alltid till att fixa den bästa upplevelsen när du ska följa lag i fotboll. Därför erbjuder de naturligtvis dig att spela på live betting online.

Trots att Mr Green är främst förknippat med casino, så har de inte missat kvalitén bland deras betting. Där erbjuder de funktionen live odds!

LeoVegas är en relativt ny sajt som erbjuder bra odds på fotboll. Det hindrar de inte från att lansera live betting direkt på deras spelsida.

  • Svenska Spel

Trots att Svenska Spel är en mycket stor bettingsida på nätet i Sverige, så finns inte möjligheten att spela på live odds.

Det skadar aldrig att jämföra lite olika bookmakers innan du bestämmer dig. Det kan vara bra att känna till vad en bettingsajt kan erbjuda just dig. Idag så är ingen bettingsajt lik den andra, utan alla har lite olika specialiteter och saker som gör de unika.

unibet-live-betting

Streama fotboll live samtidigt!

En sak som verkligen gör en bookmaker unik ute på nätet är live streams. Hittar du till en spelsajt som erbjuder både odds och streams på fotboll live? Då kan du snabbt bli medlem, och vara helt säker på att vara medlem på en av världen främst sajter inom odds och betting.

Det finns nämligen bara två spelsajter som vi rekommenderar som erbjuder både live streams och live betting.

Erbjuder dig att kunna se fotboll streams live (med pengar på kontot). Kolla matcher från ligor som Serie A, Ligue 1, Bundesliga, och La Liga.

Sänder fotboll direkt via live streams. Visar matcher från bl.a. Serie A, La Liga och Allsvenskan.

Som vi tidigare nämnde i texten så är det inget som går upp emot att kunna enkelt och streama fotboll live. Speciellt inte om du är villig att spela på odds samtidigt som en fotbollsmatch pågår.

Att både kunna se och betta på fotboll live kan göra vilken match som helst väldigt spännande och intressant!

bet365 livebetting

Live betting tips

Det finns lite tips på live betting som du kan använda för att spela med så bra & höga odds som möjligt.

Ett tips är att vara kall, och ha is i magen. När du ska spela på livebetting så kommer dina odds hela tiden uppdateras. Det innebär att vissa odds kommer att höjas, och vissa kommer att sänkas allt efter som tiden går.

Därför kan det flera gånger vara bra att vänta med att lägga ditt speltips i flera fall. Kanske återstår det 45 minuter kvar av matchen, och du tror att ena laget kommer göra mål. Då kan du vänta i 15 minuter att lägga ditt spel för att spela på ännu högre odds.

Oddset lär nämligen stiga allt eftersom matchen håller på att ta slut. Däremot kan det vara en nackdel att vara för kall. Då kanske du inte hinner lägga ditt spel, men då har du ändå inte förlorat några pengar.

Ett annat live betting tips som vi tycker är bra att använda är att alltid följa matchen på TV eller via stream samtidigt. Det är alltid enklare att förutspå en match som du har följt samtidigt, än en match som du inte har en aning om.

Därför tror åtminstone vi på att du spelar med vassast live betting inne hos Bet365 eller Unibet där du både kan spela på odds live och streama fotboll direkt via mobil & dator.

Bonusar

Det förekommer även att spelsidor på nätet kan erbjuda dig bonusar och erbjudanden till ditt spelande. I flera fall så handlar det om att du kan få en bonus kopplad till live odds. En bonus kan då vara bra att använda om du vill spela på betting samtidigt som en match pågår.

Främst vanligt är det att dessa live odds bonusar dyker upp till större matcher. Det kan då vara heta derbyn, landslagsmatcher, eller matcher i Champions League.

Håll dig alltid uppdaterad på din spelsajt för att inte missa några bra erbjudanden att använda live på betting online.

Spela på mer än fotboll!

Vi har tidigare nämnt att det går att spela på live odds på fler sporter än fotboll. Faktum är att du ska spela på live betting även på events och val.

Till exempel så kan du göra insatser och bets på pågående riksdagsval. Även USA-valet brukar vara ganska populärt att spela på i Sverige. Andra events kan t.ex. vara inom E-sport eller den svenska melodifestivalen eller Eurovision Song Contest.

Live odds är helt enkelt en bra funktion som alltid låter dig höja spänningen på de events eller sporter som du följer live på TV eller via stream.

Alla sporter som Bet365 eller Unibet har med i sina utbud går att även spela på live. Det innebär att du även uppdateras live med odds inom ishockey, tennis, basket, golf, handboll, och mycket annat kul!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]