Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 aug, 2017

Linköping – Rosengårds FC: Stream i Svenska Cupen final

Två lag i Damallsvenskan 2017 är klara för final i Svenska Cupen för damer. Det är inga mindre lag än Linköping FC och Rosengårds FC som kommer att gå en spännande batalj.

Vinnaren i Svenska Cupen kommer inte bara att belönas med äran. Det kommer även att finnas med en biljett ut till Europa för vinnaren.

Matchen kommer flera människor i Sverige vilja streama live. Därför kommer vi här tipsa dig om hur du ska göra för att streama Linköping – Rosengård FC i Svenska Cupens finalmatch.

fc rosengård vinner svenska cupen 2016

  • Avspark: Den 27 augusti, kl. 17:30
  • Arena: Linköping Arena
  • Vilka sänder matchen: Redbet+Cmore & TV12

Streama Svenska Cupen finalen för damer!

För att kunna se matchen mellan Linköping och Rosengårds FC live så behöver du veta vart matchen sänds någonstans. Denna final i Svenska Cupen kommer både sändas på TV och via live streams på nätet.

Som vanligt när det kommer till svensk fotboll så är det Cmore som kommer live sända matchen. Inne hos Cmore kan du nämligen få tillgång till de allra flesta matcher som spelas mellan svenska lag. Detta oavsett vilken sport, eller liga som du skulle vilja streama.

Alla i Sverige kan enkelt skapa sitt konto inne hos Cmore och snabbt. Det är däremot ett krav att du betalar in pengar till streamsidan för att få premium. Ett premium kommer i sin tur att låsa upp alla live streams från stora svenska ligor.

Att få ett streamkonto med premium hos Cmore är möjligt. Detta om du väljer att använda dig av ett fördelaktigt erbjudande. Denna deal kan du hitta inne hos Redbet. Där erbjuder de alla sina nya medlemmar att satsa pengar på fotboll, och få ett konto hos Cmore på köpet.

Mer information om hur du streamar Linköping – Rosengård FC kan du läsa väl inne hos Redbet.

Där kommer de ha all den information som du behöver för att streama Svenska Cupen för damer. Perfekt nu när vi väntar på en final mellan Linköping FC och Rosengård från Malmö.

lfc rfc cupfinal

Vem vinner Svenska Cupen för damerna?

Det är inte helt svårt att jämföra dessa två lag med varandra. Under de senaste säsongerna så har båda dessa lag spelat i Damallsvenskan live.

Det innebär med andra ord att flera matcher mellan lagen har spelats. Det är då fördel till FC Rosengård om man ska se det hela ur ett historiskt perspektiv.

Däremot så behöver det nödvändigtvis inte påverka själva matchen speciellt mycket. Det är självklart dagsformen och årets matcher som man bör kolla på.

Vi tror att det kommer bli FC Rosengård som förväntat tar hem den svenska cupen för damer. Tror du likadant som oss så kan du alltid spela på matchen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar