Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 nov, 2018

Lazio – Marseille: Inför matchen, live stream & speltips

Lazio tar emot Marseille i Europa League. Läs allt inför kvällens största match.

Streama Lazio – Marseille

Om du önskar att streama Lazio – Marseille live? Det är mycket enkelt att titta på matchen online. Den sänds på nätet på Eurosport Player, och du behöver alltså skaffa ett konto på den sidan för att se matchen direkt.

Matchen visas direktsänt, och du kan se din live stream direkt men om du föredrar kan du lika gärna pausa eller spola tillbaka för att titta i efterhand.

Avspark är 18:55, och du kan se Lazio – Marseille från vilken plattform du helst önskar – mobil, dator, surfplatta med mera.

  • Match: Real Betis – AC Milan, Europa League, Grupp F
  • Datum & tid: Torsdag 8 november, 18:55
  • Arena: Stadio Olimpico, Rom
  • Stream: Eurosport Player

Streama Europa League

Titta på Lazio – Marseille på TV

Vill du hellre titta på Lazio – Marseille på TV? Den kanal som visar matchen live är Eurosport 2, vilket även är den kanal som visar en annan stor match. De som vill se Milan spela på TV ikväll, istället för att streama Real Betis – AC Milan, ska ratta in Eurosport 2. Där sänds bägge dessa två matcher.

Trolig laguppställning, Lazio

Strakosha
Wallace – Acerbi – Radu
Cáceres – Parolo – Cataldi – Milinkovic-Savic – Lulic
Caicedo – Immobile

Skador: Milan Badelj, Lucas Leiva
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Marseille

Mandanda
Sakai – Kamara – Caleta-Car – Amavi
L. Gustao – Strootman
Thauvin – Payet – Ocampos
Mitroglou

Skador: Rolando (tveksam)
Avstängningar: –

Marseille på väg att åka ut ur Europa League

Marseille har varit en stor besvikelse så här långt in på Europa Leagues gruppspel. Den franska storklubben har kasserat in blott 1 poäng, och trots att stjärnan Dimitri Payet fortsätter att leverera både mål och assist (2 mål och 1 assist på 3 matcher i Europa League) blir det inga segrar.

Marseille förlorade hemma mot Eintracht Frankfurt trots ledning efter 3 minuter och trots en tidig utvisning på en Frankfurtspelare.

I den andra omgången åkte Marseille till Cypern för att möta gruppens slagpåse Apollon Limassol. När klockan tickat förbi 70 minuter ledde Marseille matchen med 2–0, men räckte uppenbarligen inte. Apollon gjorde två sena mål och lagen fick dela på poängen.

Mot Lazio i senaste omgången räckte Marseille helt enkelt inte till, och förlorade hemmamatchen med 1–3. Nu är man piskade att vinna bortamötet mot Lazio. Förlorar man är man utslagna och kryssar man är man så gott som utslagna.

Lazio har gjort en stark ligasäsong och ett bra gruppspel i Europa League så här långt. Ännu har laget inte spelat någon oavgjord match, utan står på 9 segrar och 5 oavgjorda på lagets 14 tävlingsmatcher.

Speltips

Vi tror på Lazio här. Laget vann klart borta mot Marseille i förra omgången, och bör då vinna även hemma. Marseille kommer dessutom till den här matchen med tre raka förluster varav de två senaste utan att lyckas göra något mål framåt.

Den raka 1:an betalar hela 1.72 gånger pengarna på Bet365, och vi hugger.

  • Tips: Lazio vinner matchen
  • Odds: 1.72, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar