Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 aug, 2017

Landskrona BOIS – IF Elfsborg: Svenska cupen live stream

Ikväll kommer det att spelas flera bra matcher i den Svenska Cupen. Främst fokus hålls på de matcher som spelas av lag som till vardags hör hemma i Allsvenskan.

En av de matcher som vi väljer att hålla fram extra mycket ikväll spelas mellan Landskrona BOIS och IF Elfsborg. Det är en kamp mellan två klassiska klubbar i Sverige. Frågan är vem som tar steget mot gruppspelet.

Här inne på Sportal kommer vi att vägleda dig som vill se fotboll direkt från Svenska Cupen. Vi kommer nämligen guida dig vidare till en svensk streamsida som har laddat upp med alla matcher från Svenska Cupen 2017 och 2018.

redbet ger streamkonto till nya kunder

  • Avspark: Den 23 augusti, kl. 18:30
  • Arena: Landskrona IP
  • Visas hos: Redbet + Cmore

Streama matchen nu!

När det kommer till stora internationella matcher så brukar det finnas mer än en streamsida för dig att använda dig av.

Däremot så blir det allt mer begränsat med leverantörer av live streams om vi går ner i nivåer av fotbollen. Därför är det inte speciellt många sajter som kommer erbjuda en Landskrona BOIS – IF Elfsborg live stream på nätet.

Det gäller med andra ord att du direkt hittar till rätt sajt för att kunna se Svenska Cupen streams på nätet.

En sajt som allt som oftast erbjuder dig att streama fotboll från Sverige är Cmore. Denna tjänst kan till exempel hjälpa dig att streama fotboll från Allsvenskan eller varför inte ta del av deras hockey streams från SHL?

Ett konto hos Cmore är med andra ord något som vi rekommenderar dig som vill följa med inom den svenska sporten.

Speciellt när det kommer till fotbollsmatcher som spelas mellan lag som Landskrona BOIS och IF Elfsborg.

Det är nämligen inte bara Svenska Cupen som du kan se live med hjälp av Cmore. Du hitytar enkelt även till matcher från Superettan och Allsvenskan. Att få bättre koll på svensk fotboll börjar med ett konto hos Cmore.

Du kan även se till att använda dig av ett erbjudande som just nu finns inne hos Redbet. Detta erbjudande kommer låta dig få ett konto att streama sport med.

Bli medlem inne hos Redbet. Lägg oddsspel på minst 200 kronor, och få sedan ett premiumkonto inne hos Cmore!

landskrona bois elfsborg logo

Kan Landskrona skrälla?

Landskrona BOIS är en klubb som länge varit känd bland fotbollssupportrar i Sverige. Detta mycket tack vare deras framgångar i Superettan och Allsvenskan. Men även också för deras spel i Svenska Cupen.

Förra året så lyckades Landskrona BOIS med bedriften att slå ut Malmö FF innan gruppspelet startade.

Nu väntar IF Elfsborg, och visst kan det finnas hopp om en ny skräll i Landskrona. Oddsen på att det är Landskrona BOIS som går ut som vinnare efter matchen är såpass höga att vi tycker det är värt att lägga in en skräll i vår spelkupong.

Vårt speltips inför matchen kommer därför att ligga på Landskrona BOIS, då vi tror att det är ett underskattat lag mot IF Elfsborg som fortfarande försöker hitta formen i år.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar