Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 okt, 2018

L.A. Galaxy – Houston Dynamo: Inför, speltips & live stream

L.A. Galaxy tar emot Houston Dynamo i MLS på söndag, i en match som avgör om Galaxy når slutspel eller inte. Läs vår införrapport med speltips och information om live stream.

Streama LA Galaxy – Houston Dynamo

Vill du streama LA Galaxy – Houston? Då kan du vara glad. Matchen visas nämligen direktsänt på Bet365, och om du öppnar ett konto på sidan kan du se din live stream direkt.

Allt du behöver göra är att sätta in minst 50 kronor på ditt nyöppnade spelkonto, därefter kan du se fotboll hur mycket du vill och under hur lång period som helst. Inga fler kostnader krävs, efter att du satt in dessa 50 kronor. Öppna kontot, sätt in 50 spänn och se LA Galaxy – Houston live.

Matchen visas i mycket bra bildkvalitet, och sänds live. Avspark är 21:30.

  • Match: Los Angeles Galaxy – Houston Dynamo, MLS
  • Datum & tid: Söndag den 28 oktober, 21:30
  • Arena: Stubhub Center, Carson, California
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Titta på LA Galaxy – Houston Dynamo på TV

Vill du hellre titta på LA Galaxy – Houston Dynamo på TV? Då krävs det att du har kanalen Eurosport 1, då det är den som sänder matchen direkt på TV.

Trolig startelva, LA Galaxy

Bingham
Feltscher – Steres – Romney – A. Cole
Boateng – Lletget – J. dos Santos – Alessandrini
O. Kamara – ”The Lion”

Skador: Chris Pontius, Giovani dos Santos (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig startelva, Houston Dynamo

Deric
De La Garza – Fuenmayor – K. Garcia – Beasley
Bird – B. Garcia
Elis – T. Martínez – Quioto
Manotas

Skador: Dylan Remick, Eric Alexander, Jared Watts, José Ribeiro da Silva Leonardo, Juan Cabezas, Mac Steves, Philippe Senderos
Avstängningar:

L.A. Galaxy måste vinna matchen

Efter att ha slutat sist i MLS år 2017 (inga lag blir nedflyttade från den amerikanska högstaligan) satsade Los Angeles Galaxy hårt, och värvade flera bra spelare. Vem som är den största stjärnan är så självklart att vi inte ens behöver nämna hans namn, och den svenske världsstjärnan har förvandlat L.A. Galaxy från ligans sämsta lag till att vara på väg att säkra en slutspelsplats.

Sex lag från östra och sex lag från västra USA säkrar en plats i slutspelet. I dagsläget ligger Galaxy på 7:e plats i den västra serien, och matchen mot Houston är den sista matchen i ligaspelet. En poäng ovanför Galaxy – med samtliga matcher spelade – finner vi Real Salt Lake.

Om L.A. Galaxy spelar oavgjort mot Houston Dynamo hamnar Galaxy och Salt Lake på samma poäng. Då är det inte målskillnad eller inbördes möten som avgör – utan flest vunna matcher. Salt Lake har 14 vinster medan Galaxy står på 13, och ett kryss här räcker således inte för Galaxy.

Houston ligger på 10:e plats i den västra serien, och har ingenting mer än äran att spela för på söndag.

Speltips

Denna match är säsongens hittills viktigaste för L.A. Galaxy, och här kommer ingen tid att spillas. Vi tror att laget kliver ut för att avgöra det här så tidigt som möjligt, och att man leder matchen redan i halvtid. Tittar vi på de troliga startelvorna ser vi dessutom att det är ett skadedrabbat och kraftigt försvagat Houston som kommer till matchen.

Vi spelar LA Galaxy att leda i halvtid och vinna i full tid till oddset 1.61 gånger pengarna på Bet3656.

  • Tips: L.A. Galaxy att leda i halvtid och vinna i full tid
  • Odds: 1.61, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar