Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jan, 2017

Kvartsfinaler i de afrikanska mästerskapen 2017!

Gruppspelen är nu klara, och vi kan ta steget fram emot kvartfinaler i de afrikanska mästerskapen 2017. Nedan kommer vi visa vilka lag som ställs mot varandra, samt våra kommentarer om deras insatser hittills.

Vi kommer även att uppdatera dig med de odds som finns för att vinna hela de afrikanska mästerskapen. Just nu ökar intresset stort för att spela på betting under turneringen. Har du följt med tidigare i mästerskapet, så känner du till att spänning och stämning är A och O.

Se till att du höjer pulsen inför de kvartsfinaler som ska spelas den 28 januari med hjälp av odds. Kolla nedan vilka matcher som du kan både streama & spela på inne hos bet365.

Spelprogram

Så vilka lag spelar mot varandra i kvartsfinalerna, och är där med de lag som har chans att vinna hela de afrikanska mästerskapen?

Nedan har vi radat upp vilka matcher, samt vilka tider som dessa landslag gör upp. Vi ger dig även tips på vilken stream sida som du kan se dessa matcher. Allt för att du ska kunna göra dig så förbered som möjligt inför kvartfinalerna.

Burkina Faso – Tunisien: Den 28 januari, klockan 17:00. Visas inne hos bet365

Egypten – Marocko: Den 28 januari, klockan 20:00. Visas inne hos bet365

Kamerun – Senegal: Den 29 januari, klockan 17:00. Visas inne hos bet365

Kongo – Ghana: Den 29 januari, klockan 20:00. Visas inne hos bet365

/till/bet365/

De landslag som är klara inför kvartfinalerna gjorde det som krävdes för att ta sig vidare från sitt gruppspel. Ett lag inte riktigt nådde dit, vilket överraskade många var Elfenbenskusten. Landslaget tågade ut från turneringen efter att de förlorade mot Marocko med 1-0 i sista matchen.

Inför kvartfinalerna så anser vi helt klart att det är Kamerun och Senegal som spelar den roligaste, och förhoppningsvis bästa matchen. Båda lagen har goda chanser att spela hem hela de afrikanska mästerskapen 2017 om de lyckas vinna sin match.

Vem vinner afrikanska mästerskapen 2017?

Nedan har vi sett till att leverera lite odds för vilket lag som ska vinna hela turneringen. Om du vill så kan du redan nu välja ett lag som du tror kommer att stå segrande med en pokal, och framförallt äran att kunna titulera sig som Afrikas bästa fotbollslag.

Senegal – 3.25

Ghana – 7.00

Tunisien – 7.00

Kamerun – 9.00

Marocko – 9.00

Kongo – 12.00

Burkina Faso – 15.00

Alla dessa odds kommer från bet365 som är den bettingsida som har bäst koll på de afrikanska mästerskapen. Här kan du inte bara spela på marknadens bästa odds, utan även kunna följa afrikanska mästerskapet via tv & live stream.

Det skapar alla förutsättningar i världen att få så bra upplevelser från de afrikanska mästerskapen 2017 som möjligt.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar