Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 jul, 2018

Kval till Europa League för AIK & BK Häcken

Nu är det dags för AIK och BK Häcken gå in sitt kval till Europa League. Här kollar vi närmare på de matcher som väntar under den 12 juli. Igår spelade Malmö FF sin första kvalmatchi Champions League mot FC Drita.

Matchen slutade 0-3 till Malmö FF. Nu är det istället två andra kvalmatcher som vi lägger fokus på. Shamrock Rovers – AIK och FK Liepaja – Häcken.

Här kan du läsa vidare om våra speltips, samt hur du kan streama Europa League kval direkt på nätet.

Shamrock Rovers – AIK

  • Datum: Den 12 juli, kl. 20:05
  • Speltips: AIK vinner (Odds = 1.72)
  • Live stream: bet365 (IP-restiktioner kan gälla)

Den match som kanske allra flest svenskar kommer se via live stream är Shamrock Rovers – AIK. Denna match kommer att sändas inne hos både bet365 och EurosportPlayer.

Det är bra om du kollar upp om du befinner dig på en plats där bet365 kommer att sända matchen för alla aktiva spelare. Vilket innebär att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna, eller har 50 kr på ditt konto.

När det kommer till ett speltips inför Shamrock Rovers – AIK så tror vi på en vinst för AIK. De toppar just nu tabellen i Allsvenskan, och har goda chanser i dagens läge att ta sig hela vägen till SM-guld.

Självklart står Europa League kvalet mycket högt på AIKs prioriteringslista. Därför tror vi inte att de kommer spara på krutet alls inför den första matchen mot Shamrock Rovers. Självklart vill man likt Malmö FF få ett bra utgångsläge till returmatchen på hemmaplan. Vilket leder till att man kanske kan vila en spelare eller två.

Det går även att streama Europa League inne hos EurosportPlayer.

FK Liepaja – BK Häcken

  • Datum: Den 12 juli, kl. 18:00
  • Speltips: BK Häcken vinner (Odds = 1.90)
  • Live stream: bet365 (IP-restiktioner kan gälla)

För göteborgslaget BK Häcken väntar istället en match mot FK Liepaja från Lettland. Även i denna match så är det svenska laget favoriter till att vinna matchen. Vilket framgår bland de odds som erbjuds från bet365.

BK Häcken har endast 1.90 i odds att vinna på bortaplan. Detta är något som vi även kommer spela på. BK Häcken är ett lag som verkar hittat formen i Allsvenskan hyfsat bra. Sedan är fotbollen i Sverige några levels högre än vad den är i lettiska ligan.

Skulle du befinna dig utom Sveriges gränser så kommer det vara möjligt att streama Liepaja – Häcken i Europa League kvalet hos bet365. Det innebär att du kan använda samma sig för att både spela och streama FK Liepaja – BK Häcken.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar