Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 sep, 2017

Kroatien – Sverige: Stream från VM-kval för damer

Sveriges damlandslag kommer att spela match mot Kroatien den 19/9. Detta är en match som kommer att räknas in i det VM-kval som damlandslaget just nu spelar.

Vi kan redan nu hjälpa dig med de streams som du kan använda för att se Kroatien – Sverige damer spela sin match. Läs gärna mer här om hur du kan streama Sverige mot Kroatien i VM-kvalet fär damer.

I skrivande stund så har det svenska damlandslaget goda chqanser att kvalificera sig vidare till det stundande dam-VM i Frankrike.

svenska damlandslaget

Så kan du streama Kroatien – Sverige (damer)

Om du är intresserad av att streama Sveriges damlandslag när de spelar match mot Kroatien den 19 september så hjälper vi dig. Här kommer vi att ge dig den information som krävs för att kunna se fotboll damernas VM-kval.

Vi kommer därför att visa dig vart matchen mellan Kroatien – Sverige kommer att sändas. Samt hur du ska gå till väga för att kunna streama damlandslaget.

Det är inte bara med Kroatien – Sverige live stream som vi kan hjälpa dig med. Vi kommer även ge dig lite information om hur du ser damlandslaget på TV.

Om vi först kollar vilken sida som kommer erbjuda dig Kroatien – Sverige damer stream. Så kan vi direkt se att Cmore kommer ebjuda matchen på deras streamsida.

Inne hos Cmore kommer du att kunna streama matchen, däremot är det inte att starta din Kroatien – Sverige. För att kunna få tillgång till matchen så behöver du ett premiumkonto som är uppgraderat med det sportpaket som Cmore erbjuder.

Att kunna streama damfotboll från VM-kvalet mellan Kroatien – Sverige på Cmore tycker vi är ett bra alternativ. De ger oss ständigt massor av sportsändningar med den sport som vi i Sverige är mest intresserade av. Därför kan vi rekommendera dig att köpa till sportpaketet om du är intresserad av mer sport från Sveriges damlandslag, Allsvenskan, SHL eller mera.

  • Gå till CMore
  • Skapa konto + köp sportpaket
  • Streama Kroatien – Sverige nu!

Läs gärna mer om hur du kan streama damallsvenskan här.

Det går självklart även att köpa matchen med hjälp av pay-per-view. Då köper du en matchbiljett till när Kroatien – Sverige damer ska spela live. Denna matchbiljett kommer endast ge dig tillgång till deras VM-kval.

Matchen kommer även att sändas på TV12. Många i Sverige har redan ett kanalpaket som låter dig kunna se Kroatien – Sverige live på TV. Därför kommer många ha chansen att sända matchen på sin TV utan problem.

vmkval grupp sverige

Sveriges damlandslag har goda chanser!

Sveriges damer i fotboll har en VM-kvalgrupp som de ännu inte har spelat några matcher i. Det innebär att gruppen är mer eller mindre helt öppen.

Trots att Sveriges damer inte spelat någon match, så anser vi att deras chanser att nå VM är mycket goda. Sverige är tillsammans med Danmark favortitippade att vinna gruppen. Det har dock skett bråk mellan de danska damlandslagsspelarna och fotbollsförbundet DBU. Det är idag ännu oklart hur mycket det kommer påverka damlandslaget i Danmark.

I Sveriges VM-kval grupp för damer så är det svenska damlandslaget det lag som har bäst spelare på pappret. Vi skulle därför bli förvånade om Sverige inte skulle bli ett av topplagen i grupp 4.

Nedan kan du se vilka lag som sällskapar Sveriges damlandslag i deras VM-kvalsgrupp.

  • Sverige
  • Kraotien
  • Danmark
  • Ungern
  • Ukraina

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar