Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 nov, 2018

Kroatien – Spanien: Inför, speltips & live stream

Kroatien spelar emot Spanien i Nations League, i torsdagens hetaste match. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till live stream.

Streama Kroatien – Spanien

Vill du streama Kroatien – Spanien live på nätet? Det är enkelt att titta på matchen online. Allt du behöver är ett konto på CMore, där du kan kolla matchen direkt.

Matchen visas direktsänt, men det går också att spola tillbaka eller att pausa. Därför kan du således även titta i efterhand.

Det går att se Kroatien – Spanien från valfri plattform.

  • Match: Kroatien – Spanien, Nations League, Division A, Grupp 4
  • Datum & tid: Torsdag 15 november, 20:45
  • Arena: Stadion Maksimir, Zagreb
  • Stream: CMore

Streama Nations League

Titta på Kroatien – Spanien på TV

Vill du titta på Kroatien – Spanien på TV hellre? Det går bra det med. Den Tv-kanal som sänder matchen är TV12, där du kan se den live.

Det går också att koppla din live stream till din TV om du sitter på exempelvis en HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, Kroatien

Livakovic
Jedvaj – Lovren – Vida – Pivaric
Kovacic – Rakitic
Kramaric – Modric – Perisic
Rebic

Skador:
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Spanien

De Gea
Jonny – Nacho – S. Ramos – M. Alonso
Thiago – Busquets – Ñiguez
Aspas – Rodrigo – Asensio

Skador:
Avstängnignar:

Kroatien har revansch att utkräva

Kroatien och Spanien möts i Nations League under torsdagskvällen. Detta är en måste-vinna-match för Kroatien, som ligger sist i gruppen, om nationen ska kunna avancera till gruppens förstaplats.

Kroatiens första möte mot Spanien slutade på sämsta möjliga sätt. De rödvitrutiga fick lämna Alicante med 0 poäng och 6 mål i baken. VM-finalisterna fick alltså omgående påminnas om att det är hårt arbete som krävs för att stanna på toppen.

I Kroatiens andra Nations League-match spelade man 0–0 hemma mot England.

Spanien leder gruppen, efter seger mot Kroatien samt en seger och en förlust mot England. 6 poäng efter 3 matcher, och med seger ikväll säkrar man gruppens förstaplats.

Speltips

Spanien fullständigt dominerade ut Kroatien när lagen möttes tidigare i höstas, och vann med siffrorna 6-0. Visst gör hemmaplan sitt, men skillnaden borde väl ändå inte vara så stor att Kroatien vinner eller spelar lika nu? Vi tror inte det.

Vi spelar den raka 2:an till 2.15 gånger pengarna på Bet3656.

  • Tips: Spanien vinner matchen
  • Odds: 2.15, Bet365 (odds från 16:40 14/11/2018)

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar