Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 sep, 2017

Kosovo – Finland: Stream från VM-kval

Ännu en match ska spelas i kvällens VM-kvalsmatcher. Denna match kommer vårt kära grannland i öst att spela mot Kosovo. Vi syftar naturligtvis på matchen mellan Kosovo – Finland, som säkert många är intresserade av att streama live.

För att streama Kosovo – Finland live på nätet så kommer vi att vara till hjälp. Här kommer vi nämligen att redogöra för dig vart matchen kommer att sändas. Bäde via live stream och på tv.

Ta gärna hjälp av våra råd för att inte missa matchen i Europas VM-kval. Läs vidare för att få full koll på hur du följer matchen ikväll med en livesändning.

kosovo fotboll landslag

  • Avspark: Den 5 septemer, kl. 20:45
  • Arena: Loro Boriçi-stadion
  • Visas hos: Yle TV (finsk streamsida)

Streama Kosovo – Finland

Den sändning som finns för matchen mellan Kosovo – Finland kommer att framst vara på finsk TV. Deras public-service kanal kommer att sända matchen .

I deras play-tjänst kommer du att kunna hitta till din Kosovo – Finland stream. Där finns den information som du behöver för att sedan kunna starta din sändning av matchen.

Att finländsk TV har valt att streama Kosovo – Finland online ser vi mycket popsitivt på. Vi skulle gärna se att SVT (motsvarande YLE i Sverige) skulle börja sända matcher som Sverige spelar. Då hade allt fler människor ta del av live streams från VM-kvalet.

Vi föredrar i de allra flesta fall att streama fotboll . Därför passar streamsidor som YLE oss som handen i handsken.

Det är dessvärre oklart om alla i Sverige kommer att kunna starta Kosovo – Finalnd via live stream. Det kan nämligen finnas en IP-blockering som kan förhindra dig att se fotboll live från YLE.

All den information som du behöver kommer finnas väl inne hos YLE. Där kan du läsa vidare om du skulle vara osäker på hur du streamar matchen mellan Kosovo och Finland online.

Runt om i Europa och världen så kommer det att spelas andra matcher från VM-kvalet. Du kan direkt hitta till streams i dessa matcher här nedanför. Där har vi samlat de matcher som har störst intresse på sig i Sverige.

tabell vm kval grupp i

Läge inför matchen!

Just nu är både Kosovos och Finlands landslag ganska avhängda i den tabell som finns i deras VM-kvalsgrupp. Trots detta så finns det viktiga rankingspoäng att spela om.

Alla matcher som spelas i VM-kvalet är viktiga oavsett tabelläge. Genom att spela till sig många rankningspoäng så kan man stiga på listan med världens bästa fotbollslag. Fördelar med att stiga på den lista är att man kan få enklare lottning till VM-kval eller andra tuneringar.

Detta är ett bottenmöte i gruppen som inte kommer betyda så mycket om vilka landslag som till slut kommer att gå vidare till VM 2018 i Ryssland.

Det betyder självklart inte att matchen är betydelselös. Se till att tippa på odds inför matchen, så kommer du garanterat ha anledningar att se matchen live.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar