Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 jun, 2018

Italien – Holland: Live stream, speltips & laguppställning

Italien möter Holland i en träningslandskamp mellan två jättar. Läs allt inför matchen här.

Italien – Holland live stream

Vill du streama Italien – Holland? Då har du kommit rätt. Ingen svensk TV-kanal sänder Italien – Holland, och därför får man, om man vill se matchen, istället titta på live stream. För att kolla på Italien – Holland behöver du bara skapa ett konto på Bet365 och sätta in minst 50 kronor. Då har du tillgång till Italien – Holland stream, nästan helt .

  • Match: Italien – Holland, träningslandskamp
  • Datum & tid: Måndag den 4 juni, kl. 20:45
  • Arena: Allianz Arena, Turin
  • Stream: Bet365

Sverige – Sydkorea VM stream

Två jättar som fallit

Italien och Holland räknas alltid till favoriterna att gå långt i stora mästerskap, men när Rysslands-VM sparkar igång om ett par veckor är båda lagen på semester. Ingen av stornationerna lyckades kvalificera sig till VM. Vilket lag som stoppade dem på vägen? Sverige.

Sverige lyckades knipa playoff-platsen i kvalgruppen, och den enes bröd är den andres död. Holland kom alldeles bakom Sverige, och bronsmedaljörerna från 2014 missade 2018 års världsmästerskap.

I playoff-spelet ställdes Sverige mot Italien i ett dubbelmöte – en på förhand omöjlig uppgift. Men Janne Anderssons mannar gjorde det omöjliga möjligt, och besegrade italienarna. Nu får ”Gli Azzurri” och ”Oranje” nöja sig med träningslandskamper.

Italien har nyligen spelat två träningsmatcher, vilka slutade i seger mot Saudiarabien och förlust mot Frankrike. Holland har gjort en träningsmatch i dagarna, och kryssade då mot Slovakien.

Trolig laguppställning, Italien

Perin
Zappacosta – Rugani – Romagnoli – Criscito
Cristante – Jorginho – Bonaventura
Verdi – Belotti – Insigne

Trolig laguppställning, Holland

Cillessen
Hateboer – de Ligt – Van Dijk – de Vrij – Blind
Vormer – de Roon – Wijnaldum
Babel – Depay

Speltips

Varken Italien eller Holland har någon av sina bästa generationer för tillfället, men vi tycker att Hollands trupp är den som ser än svagare ut.

Holland har tappat de tre spelare som varit stjärnorna i de senaste tio åren – Wesley Sneijder, Arjen Robben och Robin van Persie – och de går inte att ersätta utan vidare. Ikväll väntas vi dessutom få se rotation i laget med Ruud Vormer och Marten de Roon från start istället för en sådan som Kevin Strootman.

Italien har visserligen tappat många viktiga kuggar de med – Buffon, Barzagli, Chiellini, De Rossi – men att tappa defensiva spelare påverkar oftast inte laget i lika stor utsträckning som att tappa kvalitet offensivt. Har man en duktig tränare brukar det gå att styra upp ett starkt och svårgenomträngligt försvar även om kvaliteten på enskilda spelare inte är världsklass. Det är däremot väldigt svårt att få ganska bra spelare att prestera som Arjen Robben.

Italien har dessutom fördel av hemmaplan, och vi tror att de vinner denna match. Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.37 på Bet365.

  • Tips: Italien vinner, rak 1:a
  • Odds: 2.37, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar