Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 aug, 2017

Inför Bulgarien – Sverige: Trupp & förutsättningar

Sveriges nästa match i VM-kvalet spelas mot Bulgarien. En match som en stor del av den svenska befolkningen ser framemot. Matchen kan ta Sverige ännu ett steg närmare till att kvala in till VM 2018 i Ryssland.

Här kommer vi kolla till läget inför den match som kommer att spelas på bortaplan från ett svenskt perspektiv.

Du kan läsa mer om hela den svenska truppen, formen, och vad vi tror om matchen redan i förhand. Kanske är det en smart idé att ta reda på så mycket information som möjligt. Speciellt om du planerar att spela på odds innan matchen drar igång.

  • Läs mer om hur du sänder Bulgarien – Sverige med TV & live stream

sveriges trupp inför bulgarien

Sverige med gott självförtroende

Det svenska landslaget kommer säkert åka till Bulgarien med endast en uppgift i tankarna. Nämligen att vinna.

En vinst för svensk del vore underbart. Sverige har ganska överraskande tagit grep om deras VM-kvalgrupp. En grupp där två av världens bästa landslag även spelar. Det är naturligtvis Frankrike och Holland som vi syftar på.

Sveriges tidigare resultat har indikerat på att det svenska landslaget är sugna på att ta den enda direktplatsen till VM som erbjuds i gruppen.

Sverige nästa motståndare – Bulgarien har å andra sidan börjat förlora hoppet om att ta sig till VM 2018. För att kunna ha en chans att avancera sig till VM så behöver man gå om både Frankrike och Holland som i skrivande stund ligger på en andra, respektive en tredje plats.

Trots att den svenska landslagstruppen innehåller VM-kvalets bästa och hetaste spelare, så dömer vi ändå truppen till att vara såpass stark för att kunna vinna matchen mot Bulgarien.

Om du vill läsa mer om vilka spelare & trupp Sverige har mot Bulgarien så kan du klicka dig vidare via vår länk. Där kommer du få en lista med de spelare som Janne Andersson tagit ut för de två VM-kvalmatcher som väntar landslaget.

Utöver matchen mellan Bulgarien och Sverige, så kommer landslaget även att spela mot Vitryssland innan VM-kvalet återigen tar en paus.

tabell grupp a vmkval fotboll

Tabellen ovanför är hämtad från fotbollskanalen.se

Missa inte matchen!

Det är smart av dig att redan nu har klart för dig vart matchen mellan Bulgarien – Sverige kommer att sändas. Detta för att du ska veta hur du snabbt och smidigt kan få tillgång till matchen.

Det är aldrig en bra idé att vänta till strax innan matchstart innan du börjar leta efter streams.

Vi på Sportal kommer inom kort att uppdatera dig med vart du kan streama Bulgarien – Sverige i VM-kvalet.

Du kan redan nu läsa mer om hur du streamar det svenska landslaget online. Däremot är det bara en genrell hjälp som inte alltid stämmer. I VM-kvalssammanhang så kan det variera kraftigt mellan vilka streamsidor online som sänder landslagets matcher.

Ovanför kan du se den aktuella tabellen för Sveriges VM-kvalgrupp. Den gör det just nu väldigt roligt att bära en svensk landslagströja.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar