Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 jan, 2022

Handbolls EM 2022 – Odds & betting (Guide)

Handbolls EM 2022 – Odds & betting (Guide)

Den 13 januari så spelas de första matcherna i handbolls EM 2022. Vi har skapat en guide med odds som finns för handbolls EM.

Här kan du läsa om vilka odds som gäller för att spela på vinnare av handbolls EM 2022. Vi kommer även rekommendera flera bra betsidor på nätet som har bra odds inför mästerskapet.

Många i Sverige kommer att spela på odds under handbolls EM. Därför kan det vara bra att läsa – och jämföra lite olika alternativ av betting.

Vad: Handbolls EM 2022
Värdland: Ungern & Slovakien
När: 13 januari – 30 januari, 2022
Live stream & TV: Bet365, Viaplay & TV6
Vinnare (vårt speltips) Sverige vinner EM 2022 (2.10 hos Betsson)
Regereande EM-mästare: Spanien

Handboll EM odds (vinnare)

Här kan du se en lista med alla odds för landslagen som ställer upp. De odds som finns här nedanför är de odds som gäller för att landslagen står som vinnare.

Vi ser att oddsen för att Sverige ska vinna hela handbolls EM 2022 ser goda ut. Vi har placerat oss bland en av de favoriterna till att vinna mästerskapet.

Oddsen för vinnarspel för handbolls EM i listan är uppdaterade senast den 29 januari, kl. 12:00

Vinnare av handbolls EM (Odds) Bet365 Unibet Betsson
̶D̶a̶n̶m̶a̶r̶k̶
Sverige 2.00 2.10 2.00
̶F̶r̶a̶n̶k̶r̶i̶k̶e̶
Spanien 2.60 2.55 2.50
̶N̶o̶r̶g̶e̶
̶U̶n̶g̶e̶r̶n̶
̶T̶y̶s̶k̶l̶a̶n̶d̶
̶S̶l̶o̶v̶e̶n̶i̶e̶n̶
̶K̶r̶o̶a̶t̶i̶e̶n̶
I̶s̶l̶a̶n̶d̶
̶S̶e̶r̶b̶i̶e̶n̶

 

I listan så har vi jämfört odds bland de allra största spelbolagen och bettingsidor som du kan välja mellan i Sverige. Notera gärna att dessa oddsen uppdateras manuellt från oss på Sportal.se. Det kan innebära att oddsen kan skilja sig en smula från de handbolls EM odds som finns på bettingsidorna.

Utöver att spela på odds på vinnare av handbolls EM – så finns självklart odds på varje match. Du kan läsa nedanför om vilka sidor som vi rekommenderar allra mest inför handbolls EM 2022.

Observera: Snart är det dags för Vinter OS 2022. Läs gärna vår guide med alla OS 2022 odds & betting bonusar att spela med.

Speltips under handbolls EM 2022

Vi kan hjälpa dig med flera speltips under handbolls EM 2022. Vi kan presentera speltips inför matcher – men även speltips under hela turneringens gång. ¨

Vi kan dela med oss av vårt handbolls EM speltips för vinnare – samt placering för Sveriges landslag.

Sverige vinner EM?

Sverige lyckades att vinna en superviktig match mot Norge. En upphämtning som chockade många hemma i TV-soffan. Nu kommer Sverige stå bland de fyra bästa lagen. Direkt blir det svårt motstånd i semifinalen. Det är fortfarande en lång väg till EM-guld för Sveriges landslag.

Uppdatering: Sverige tog sig vidare mot final mot Spanien. Nu står det mellan dessa två lag om vem som vinner EM finalen i handboll 2022. Du kan läsa allt om hur du kan se Sverige – Spanien stream & TV.

Speltips Odds
Sverige vinner EM 2.00 hos Unibet

 

Sverige ska kunna ta sig igenom mellanrundan utan någon förlust. Det krävs att spelarna gör väldigt bra matcher rakt igenom för att Sverige ska vinna.

Frankrike vinner EM

Vårt speltips inför vinnare av hela EM i handboll kommer inte hamna på favoriter i Danmark. Vi tror istället att titeln kommer att vandra söderut – närmare bestämt i Frankrike. Det finns tillräckligt med talang för Frankrike att gå hela vägen. Har man även lite tur så tror vi oddset på Frankrike är mest värt att spela på bland oddsen för vinnare.

Speltips Odds
F̶r̶a̶n̶k̶r̶i̶k̶e̶ ̶v̶i̶n̶n̶e̶r̶ ̶E̶M̶ ̶2̶0̶2̶2̶ ̶ ̶6̶.̶5̶0̶

Tips inför matcher

Vi kommer att granska alla Sveriges matcher i handbolls EM med speltips. Dessa tips kommer endast handla om förutsättningar inför svenska matcherna. Det kommer även komma fler speltips kring övriga matcher under finalspelet.

Där kan du även läsa mer om hur du kan se handbolls EM på TV. Det förväntas bli stor TV-publik när Sverige spelar sina matcher.

Speltips & nyheter om handbolls EM

 

handboll
Se vart du kan sända Frankrike - Sverige stream på nätet. Titta även vilken kanal som visar semifinal i handbolls EM 2022 på TV.
27 januari, 2022
Streama handbolls EM 2022 – Se på TV & live stream
blog
Se hur du kan se handboll EM 2022 streams på nätet - eller vart du sänder matcherna på TV kanaler. Se spelschema & tablå med all info!
07 januari, 2022
handboll
Se tabell med lagen som spelar i mellanrundan för Handbolls EM 2022. Vi kollar in grupperna och Sveriges matcher som ska spelas.
20 januari, 2022

Bettingsidor med bra odds på handboll

Nästan alla svenska bettingsidor kommer att erbjuda dig odds inför handbolls EM 2022. Dock kan det skilja ganska mycket på hur höga eller låga oddsen är. Det bästa är att jämföra och läsa lite information kring dina alternativ redan innan du börjar spela.

Här kan du se tre alternativ av betsidor som vi tycker är extra bra för att spela på betting unde handbolls EM 2022.

Bet365

Den största bettingsidan i världen är välkänd för att ha väldigt hög nivå på deras odds. Det innebär att du flera gånger kommer att kunna spela med bättre odds än hos andra spelsidor. Deras höga odds är självklart en stor anledning till att välja ju Bet365 Sverige. Det är få som ångrar sig!

Att bettingsidan sedan även har möjligheter för sina medlemmar att kunna streama handbolls EM 2022 är bara en stor betting bonus för dig som spelare. Helt klart en sida som fyller upp allt man kan kräva för en bettingsida under mästerskapet.

  • Fördelar: Höga odds, live streaming & välkomstbonus
  • Bonus: 1250 kr i spelkrediter
  • Gå till Bet365

Unibet

Vid sidan av Bet365 så finns alltid Unibet odds. Båda dessa bettingsidor har valt att ge ut live streams inför matcherna som spelas. Vilket inte bara innebär att det är möjligt att spela på odds under handbolls EM. Det kommer även vara möjligt att streama handbollsmatcher. Stor fördel!

Nivån på oddsen i handbolls EM kommer ligga ungefär i samma nivå som Bet365. De brukar kunna ha något bättre odds på de matcher som är mest intressanta för Skandinavien.

  • Fördelar: Höga odds, live streaming & välkomstbonus
  • Bonus: 100 kr i gratis spel
  • Gå till Unibet

SpeedyBet

En sida som hellre satsar på smidighet och snabbhet är SpeedyBet. Där kommer du att kunna spela helt utan krångel. Deras odds kanske inte ligger på samma snittnivå som de allra största oddssidor. Däremot så finns styrkorna i att kunna logga in med BankID och snabba betalningsmetoder.

Det finns heller ingen live streaming att använda sig av under mästerskapet. Det är därför en bettingsida som finns till för dig som redan har löst andra vägar för att kunna se matcherna. Däremot så finns det ett casino online som du kan kombinera med dina spel på odds.

  • Fördelar: Bra odds, smidighet och välkomstbonus
  • Bonus: 100% upp till 1000 kr
  • Gå till SpeedyBet

Sverige chanser att vinna?

Rekommenderar vi då att spela på oddsen för att Sveriges landslag blir vinnare av handbolls EM 2022? Nja. Det är en mycket svår väg att ta sig till en final. Det finns flera lag som t.ex. Spanien, Frankrike, Danmark och Norge som kan snabbt sätta punkt för Sveriges EM-resa i finalspelet.

Vi på Sportal.se tycker dock att det är ett väldigt roligt odds att spela på. Allt för roligt för att lägga in hos ett spelbolag. Det skapar ännu mer spänning under Sveriges matcher – samt din hejarvilja i TV-soffan.

Sverige är inte på något vis uträknat från början. Sverige tog sig till en VM-final 2021. En match som förlorades mot Danmark.

Då var det en stor bragd – kanske mirakel. Sverige såg inte ut att vara favoriter alls i början av turneringen. Dock satte sig föregående handbolls VM mycket respekt runtom i världen.

Håller sig alla spelare frisk (inte minst från covid-19) och skadefria – så har Sverige en bra trupp. Våra nyckelspelare som Gottfridsson, Wanne och Carlsbogård måste göra ett minst lika bra mästerskap som VM. Annars blir det väldigt svårt.

Vi tycker att det är värt att spela på odds för att Sverige blir vinnare. Inte minst för spänningens skull.

fantasy premier league (fpl)
Läs om tips inför Gameweek 7 i Fantasy Premier League. Vi synar vilka spelare & lag vi tror har bäst chans under GW i FPL.
28 september, 2023
nyheter
Spela med oddsboostar hos Snabbare. Det ger dig extra höga odds inför utvalda matcher och sporter!
26 september, 2023
nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1249 Artiklar