Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 jun, 2017

Halmstads BK – IF Elfsborg; Streama Allsvenskan online

Elfsborg gästar Örjans Vall imorgon klockan 18.00 för att ta sig an Halmstad BK. Matchen går givetvis att följa via live stream och hur du går tillväga förklarar vi längre ner i artikeln. Halmstad jagar viktiga poäng i försöket att ta sig ut ur bottenträsket medans mittenlaget Elfsborg behöver ta en del poäng för att avancera till högre placeringar.

Se Halmstad – Elfsborg via live stream enkelt, smidigt och där det passar dig. Med en live stream kan du kolla på Allsvenskan i din mobil, surfplatta, dator och tv. Ett väldigt flexibelt sätt att live streama Allsvenskan online.

Matchen spelas på lördag 1/7-2017 med start 18.00 på Örjans Vall i Halmstad.

Följ Halmstad – Elfsborg via live stream med hög kvalitet

Det har blivit väldigt populärt de senaste 7-8 åren att följa sport via live stream. Allsvenskan är inget undantag och det är Cmore som äger rättigheterna för sändningarna och också de som live streamar. För att få tillgång till att live streama Halmstad – Elfsborg krävs det vanligtvis ett tillhörande sportabonnemang.

Men det finns en annan väg att gå för att få se Allsvenskan via live stream helt . Redbet erbjuder nämligen sina nya kunder en period hos Cmore om man gör en insättning på 200 kr. Det bäst av två världar helt enkelt, du får tillgång till Allsvenskan och 200 kr att spela för. Förslagsvis på Allsvenskan om du tänkt följa matchen.

Låter det för bra för att vara sant? Det kan man tycka, men anledningen till att redbet kör detta erbjudandet är för att locka till sig kunder som annars väljer de största spelbolagen. Perfekt för oss som letar efter en live stream och samtidigt är lite sugna på att testa lyckan med sportsbetting. Har du inte riktigt koll på Allsvenskans spelschema och matcher 2017 hjälper vi dig.

Gör som oss, spela på Elfsborg imorgon

Vi har valt att spela på att Elfsborg vinner imorgon till oddset 2.05. Halmstad har oddset 3.40 trots deras hemmafördel. Elfsborg är det bättre laget och bör vinna mot bottenlaget Halmstad. De har bättre spelare på samtliga positioner och bör vara ett lag som huserar i topp fem striden.

Halmstad har bara vunnit en match och spelet oavgjort tre på tolv omgångar. Inget imponerande facit direkt, samtidigt som lite talar för att det skulle ha skett en förändring de senaste veckorna. Därför tror vi på att Elfsborg åker hem till Borås med tre poäng i bagaget. Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder förstklassiga odds på Allsvenskan och annan sport.

Missa inte att streama Malmö FF – AFC Esklistuna live. Matchen spelas samma dag som HBK – IF Elfsborg.

I Elfsborgs hemstad – Borås, så pågår just nu SM-veckan. Där ska massor av sporter avgöras, och flera svenska mästare ska utses. Kolla gärna program & tider för SM-veckan 2017!

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar