Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 aug, 2017

Halmstad BK – J-Södra: Allsvenskan direkt via live stream

Se när Halmstad möter J-Södra via live stream idag. Det tar inte många minuter att komma igång med en live stream direkt från Allsvenskan i hög kvalitet. I vår artikel visar vi hur du kan se Halmstad – Jönköping Södra via live stream.

Halmstad har haft en tung säsong och har på 17 matchen endast vunnit en. De har inte alls fått spelet att stämma och för att undvika degradering är det dags att ta sig i kragen. J-Södra ligger för tillfället på säker mark men mycket kan hända under sista halvan av serien. Läs mer om bra sidor för att streama fotboll längre ner.

  • Matchstart: Lördag 5 augusti kl. 16.00
  • Spelplats: Örjans Vall, Halmstad
  • Visas hos: Cmore sport

Följ matchen mellan Halmstad – J-Södra direkt via live stream

För att komma igång med en stream online från Allsvenskan 2017 krävs det att man skaffar ett konto hos Cmore. De sänder samtliga omgångar och du kan följa matcherna direkt på din teve, mobil, dator eller surfplatta.

Matchen mellan Halmstad – J-Södra är en perfekt match att se via stream online. Det kommer vara två lag som jagar väldigt viktiga poäng som kan vara avgörande mot slutet av Allsvenskan. Nackdelen är att det inte är att se Hamlstad mot Jönköping Södra via stream. Men det är värt kostnaden.

Läs vårt inlägg om Allsvenskan 2017 – spelschema och matcher idag för att inte missa de hetaste matcherna under säsongen. Ett bra sätt att få en god överblick över samtliga omgångar.

Det sänds fler matcher från Allsvenskan via live stream under helgen. Senare på lördagskvällen efter Halmstad – J-Södra går det att följa matchen mellan Örebro – Elfsborg via stream online. På söndag är det hela fyra omgångar som spelas, så för den fotbollstokige är det rena julafton.

Kom igång med en live stream idag

Ett tips från oss på sportal är att vara ute i god tid och inte vänta till sista sekund. Utan kom igång i god tid med en live stream för att slippa stressen strax innan match. De streams vi rekommenderar är alla lagliga och alltid av högsta möjliga kvalitet.

Väljer man att skaffa ett konto hos Cmore med ett sportabonnemang kan man inte bara följa Allsvenskan. Man får även tillgång till att streama annan sport online bland annat, SHL, HockeyAllsvenskan och superettan. Så vänta inte, kom igång idag!

Se när Halmstad gör allt i sin makt för att ta sig upp på säker mark för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Och ett lika taggat J-Södra som absolut inte vill tappa poäng mot ett av seriens sämsta lag. Mötet kommer helt enkelt att bli väldigt intressant, även om det inte handlar om topplag.

En match som spelas i samma omgång, som däremot har med topplagen att göra är matchen mellan DIF – Malmö FF live i Allsvenskan 2017.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar