Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 28 apr, 2017

Giro d´Italia – Ta del av en exklusiv kampanj

Det närmar sig maj och varje år sedan 1909 cyklas Giro d´Italia under tre veckor. Tävlingen tillhör ett av de stora etapploppen i cykelvärlden och är en av de tuffaste av elitloppen. Anledningen till att det är en så tuff tävling är på grund av alla stigningar. De är längre än i andra tävlingar och den högsta toppen är hela 2758 meter över havet.

Att lägga ett odds på cykelsport är enkelt och Unibet har dessutom lanserat en kampanj i samband med Giro d´Italia. Där kan du vinna mängder av spel så länge du gissar rätt på vilken cyklist som cyklar i den rosa ledartröjan.

För att delta i kampanjen måste du lägga ett spel på vem du tror vinner. Spelet måste vara minst €10. Varje dag din valda vinnare cyklar med den rosa ledartröjan kommer du att belönas med €2 livespel som kan användas på Giro d´Italia.

Giro d´Italia stigning

Favoriter till att vinna

En storfavorit till att ta hem tävlingen är colombianen Nairo Quintana. Han vann tävling senast 2014 och har de senaste åren vunnit en hel del andra titlar. Unibet har satt oddset 2.00 på att Quintana kommer att vinna. Den som utmanar honom är den rutinerade Vincenzo Nibali. Han har ett odds på 6.00. Det är de två favoriterna att vinna Giro d´Italia och det ska mycket till för någon annan att ha en chans att slå dessa två herrar.

Om du sedan skulle vinna spel måste du använda dom på just denna tävlingen. Då kan du testa att spela på live odds. Oddsen som erbjuds då är vem som kommer få dagens bästa tid, vinna olika etapper och så vidare. Ett bra sätt att sätta lite extra spänning i sporten.

Stream från Giro d´Italia

Cykelsport är en av många sporter du kan följa via live stream. Här på sportal hittar du ett stort utbud av guider på hur du kan streama sport på nätet. Det är väldigt enkelt, bra kvalité och funkar lika bra på din dator som mobil. Utbudet på sporter är väldigt stort och du kommer att hitta allt från hockey till cykelsport.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar